Sportexpo 2018, δεύτερη ημέρα: Αστέρια σε σάλα και άμμο (photos)

ολλές επισκέψεις από τους πρωταγωνιστές του βόλεϊ σε σάλα και άμμο δέχθηκε το περίπτερο της Ε.Ο.ΠΕ., την δεύτερη ημέρα της 3ης Διεθνούς Έκθεσης Αθλητισμού Sportexpo 2018. Παρόν και στη δεύτερη ημέρα στη Δ.Ε.Θ. ήταν ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Γιώργος Καραμπέτσος.
Από τις 9 το πρωί Δήμητρα Μαναβή, Κωνσταντίνα Τσοπούλου λίγες ώρες πριν την αναχώρησή τους για την Ταϊλάνδη, υποδέχθηκαν στο γήπεδο του beach volley που στήθηκε στον προαύλιο χώρο της έκθεσης, παιδιά από τα Δημοτικά σχολεία της Θεσσαλονίκης και τους έδειξαν ασκήσεις με μπάλα και τους έμαθαν ορισμένα από τα μυστικά της άμμου.

 
Λίγο πριν μπουν στο λεωφορείο για την Αθήνα για το παιχνίδι με το Μαρκόπουλο για την τελευταία αγωνιστική της Volleyleague Γυναικών, αντιπροσωπεία των Μακεδόνων Αξιού (Μαρία Μυρίδου, Ιωάννα Πολυνοπούλου, Πηνελόπη Νώτη) επισκέφθηκαν το περίπτερο της Ομοσπονδίας και έβγαλαν φωτογραφίες παρέα με μικρούς φίλους του βόλεϊ. Στην παρέα προστέθηκαν ο προπονητής του Ηρακλή Πετοσφαίρισης Γιάννης Ορφανός, ο Κώστας Προύσαλης, ο Νίκος Σμαραγδής και ο Αντώνης Μπουράκης, οι οποίοι δεν έχασαν την ευκαιρία να ξεναγηθούν σε όλα τα περίπτερα της έκθεσης και να δοκιμάσουν την τύχη τους στην σκοποβολή.





Μετά την ολοκλήρωση της προπόνησης στο "PAOK Sports Arena", Θάνος Τερζής και Παναγιώτης Πελεκούδας αντάμωσαν με τον θρύλο του αθλήματος, Αντρέι Κράβαρικ στο περίπτερο της Ομοσπονδίας, μοίρασαν μπάλες στα μικρά παιδιά, θυμήθηκαν τα παλιά και σχολίασαν την βολεϊκή επικαιρότητα.

 
Τερζής και Πελεκούδας εξήγησαν στους ενδιαφέρομενους επισκέπτες της έκθεσης τι ακριβώς γίνεται με το "ΓΙΝΕ ΕΘΕΛΟΝΤΗΣ ΔΟΤΗΣ ΤΩΡΑ" του συλλόγου "ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ", ο οποίος πορεύεται στην έκθεση μαζί με την Ε.Ο.ΠΕ.
 
Το παρών στην έκθεση έδωσε και η ανδρική ομάδα του Άρη με τους αθλητές Βασίλη Τασιούρα, Σταύρο Σταυρίδη και τον έφορο Γιάννη Βαρβούτα.
aris
 
636580302137105337
 
636580302139136682
636580302138980673