Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

O αθλητισμός ενώθηκε για ακόμα μια φορά στην Πετρούπολη (VIDEO)

Με πολύ κέφι και αρκετό κόσμο, παρουσία του Προέδρου της ΕΟΠΕ κου Καραμπέτσου αλλά και μελών του ΔΣ κι άλλων εκλεκτών παρουσιών, πραγματοποιήθηκε το φιλικό παιχνίδι στην Πετρούπολη ανάμεσα στους Κοκκινο-πράσινους και τους Πρασινο-κόκκινους.

Το παιχνίδι που ήταν μια πρωτοβουλία του Σωτήρη Αμαριανάκη που εργάζεται και στον δήμο Πετρούπολης έγινε για καλό σκοπό για να συγκεντρωθούν τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης για τη Δημοτική Αποθήκη Τροφίμων του Δήμου Πετρούπολης. Ενώ ταυτόχρονα τονίστηκε ότι ήταν ένα παιχνίδι για να δείξει πως το ελληνικό βόλεϊ είναι ενωμένο ενάντια στη βία.

Για την ιστορία το παιχνίδι έληξε 1-1 (25-22, 21-25) με το πρώτο σφύριγμα του αγώνα από τον πρώην διεθνή διαιτητή και πρόεδρο της ΕΟΠΕ, κ. Θανάση Μπελιγράτη.

Ανάμεσα στα δύο σετ βραβεύτηκε από τον δήμαρχο Πετρούπολης η γυναικεία ομάδα της πόλης που πήρε το εισιτήριο για την Pre-League.

Εκλεκτό και το διαιτητικό «τιμ» καθώς διαιτητές που έχουν σταματήσει να «σφυρίζουν» μαζί τους και ο πρόεδρος της ΟΔΒΕ κύριος Μαυρικίδης, πήραν όχι μόνο τη σφυρίχτρα αλλά και τα σημαιάκια των εποπτών. Μάλιστα ο φακός μας «συνέλαβε» τον κο Γεωργόπουλο να δείχνει στον κύριο Βαρθαλίτη πώς να κρατάει το σημαιάκι! Οι διαιτητές σήμερα ήταν: Ειρήνη Μουλά, Κυριοπούλου, Αμαριανάκη, Ράπτης, Βαρθαλίτης, Γεωργουλέας, Γεωργόπουλος, Γεροθόδωρος, Πέρος, Κουτσούλας, Μαυρικίδης.  

Στον αγώνα είδαμε την νεαρή Ελένη Αμαριανάκη που ήταν πρώτη διαιτητής για μερικά λεπτά του αγώνα να δίνει κόκκινη κάρτα στον πατέρα της Σωτήρη για διαμαρτυρία.

Όσον αφορά τους αθλητές που πήραν μέρος σε αυτό το ξεχωριστό παιχνίδι, από τον Ολυμπιακό ήταν παρόντες οι Αμαριανάκης, Γκιούρδας, Φάκας, Τερζάκης, Θεοδωρίδης (δεν φόραγε εμφάνιση), Μουστακίδης, Καζάζης Δ. (περιορίστηκε στον πάγκο), Ντράγκοβιτς, Κουρνέτας, Ξεροβάσιλας, Τριανταφυλλίδης, Ψάρρας (που έχει αγωνιστεί και στις δύο ομάδες), ο Χατζηαντωνίου, ο Στέλιος Καζάζης που και αυτός δεν αγωνίστηκε. Από τον Παναθηναϊκό, ο Δημητριάδης, Σιδηρόπουλος, Καραμαρούδης, Μαυράκης, Ζακυνθινός, Σπανός, Οικονόμου και ο νυν προπονητής του Παναθηναϊκού Ανδρεόπουλος. Προπονητές για τις δύο ομάδες ο Γιάννης Λάιος, ο Στέφανος Πολύζος, ο Μιχάλης Γεωργαντής, ο Νίκος Ηλιόπουλος.

Ενώ από πλευράς ΕΟΠΕ, με επικεφαλή τον πρόεδρο κο. Καραμπέτσο, ήταν ο Γ.Γ. Νεκτάριος Χαλβατζής,  ο  Β’ αντιπρόεδρος Λευτέρης Κογκαλίδης, ο διευθυντής της ΕΟΠΕ κος Περικλής Μπακοδήμος, ο αναπληρωτής γενικός διευθυντής Νίκος Σοφιανός και η υπεύθυνη Μάρκετινγκ και επικοινωνίας Τατιάνα Τσερεγκώφ αλλά και ο πρόεδρος του ΣΕΠΠΕ Κώστας Χαριτωνίδης.  Στις κερκίδες είδαμε επίσης τον προπονητή της Εθνικής Ανδρών, Κώστα Αρσενιάδη, τον Γιώργο Στεφάνου, τον Κώστα Χριστοφιδέλη, τον Ηλία Λάππα, τον Γιώργο Αμαριανάκη, τον Ανέστη και Θωμά Δημητριάδη, τον Αλέξανδρο Μεσσάλα και σχεδόν σύσσωμη την ομάδα γυναικών της Πετρούπολης.

Δείτε στιγμιότυπα στο βίντεο που ακολουθεί και θα ακολουθήσει πλούσιο φωτογραφικό υλικό.

 

Πολυμέσα

Template Design © GreekVolley by Babis Iosifidis. All Rights Reserved.