Vintage μεικτό από την ΕΣΠΕΔΑ

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το VINTAGE μικτό της Ένωσής μας, με τους τελικούς αγώνες που διεξήχθησαν την Κυριακή 19/3/17 στο κλειστό γυμναστήριο Αγίας Παρασκευής.

Την 1η θέση κατέκτησε η ομάδα των Τερμιτών καθώς επικράτησε της Αγίας Παρασκευής με 3-2 σετ(21-25,17-25,25-20,25-20,15-13).

Διαιτητές του αγώνα : Α΄ διαιτητής: Μιχαήλογλου Κυριάκος, Β΄ διαιτητής: Παπαχατζής Πέτρος

Οι συνθέσεις των ομάδων :

ΑΕ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ: Γαλαμανώλη, Στάμου, Johanexhian, Αλεξάκης, Αγάθου (αρχηγός) Allkushi,/Κεχρής, Χριστοδούλου, Βοζιόλα, Οικονομάκος, Αμπατιέλου, Αβραμίδης, Αντωνοπούλου, Γιαννακόπουλος

ΤΕΡΜΙΤΕΣ: Sota , Παγανόπουλος , Daci, Αλτιπαρμάκ (αρχηγός), Πυρένη, Καρλος,/Τσιοκας, Κελέμπελης, Καλαφατέλης, Γεωργιάδου, Δραγατζίκη

Την 3η θέση κατέκτησε η ομάδα ΑΕΓ ΑΙΞΩΝΗ καθώς νίκησε την ομάδα ΓΣ ΑΓΙΩΝ ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ με 3-0 σετ (25-12,25-23,25-13)

Διαιτητές του αγώνα : Α΄ διαιτητής Παπαχατζής Πέτρος  Β΄διαιτητής   Μιχαήλογλου Κυριάκος

Μετά τη λήξη του τελικού,  απονεμήθηκαν Κύπελλα και μετάλλια στις ομάδες, και στον πρωταθλητή δόθηκαν από την Ένωση ως έπαθλο 5 μπάλες gala. Επίσης μετά από ψηφοφορία βραβεύτηκαν οι καλύτεροι αθλητές των τελικών:

Καλύτερος πασαδόρος : ΠΑΓΑΝΟΠΟΥΛΟΣ ΤΕΡΜΙTEΣ

Καλύτερος επιθετικός: ΑΛΕΞΑΚΗΣ ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

Καλύτερος υποδοχέας: ΚΕΛΕΜΠΕΛΗΣ ΤΕΡΜΙΤΕΣ

Καλύτερος μπλοκέρ: ΤΣΙΟΚΑΣ ΤΕΡΜΙΤΕΣ

MVP :   ΚΑΡΛΟΣ ΤΕΡΜΙΤΕΣ

 Στο γήπεδο παρέστησαν ο ειδικός γραμματέας της Ε.Σ.ΠΕ.Δ.Α. Σαρατσόπουλος Ρωμύλος, και το μέλος της Επιτροπής Διαιτησίας της Ένωσης Θεοφάνης Τσάκωνας, καθώς επίσης και το μέλος του Δ.Σ. της ΕΣΠΑΑΑ Κα Αντωνοπούλου Ηλέκτρα, και ο πρόεδρος του σωματείου ΑΕ ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ Κος Πετράκης Γ. Η ΕΣΠΕΔΑ ευχαριστεί και τις τέσσερις ομάδες ΤΕΡΜΙΤΕΣ, ΑΕ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ, ΑΕΓ ΑΙΞΩΝΗ και ΓΣ ΑΓΙΩΝ ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ καθώς και όλους τους φιλάθλους που παρακολούθησαν τους αγώνες και επέδειξαν υψηλό αθλητικό πνεύμα και συνέβαλαν στην ομαλή διεξαγωγή τους.