Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Έκοψε την πίτα της η Ένωση Ιλίου

 

Πραγματοποιήθηκε την Κυριακή (29/1) η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της Ένωσης Ιλίου στο Κλειστό Γ.Κακούρης στο Ίλιον το οποίο γέμισε ασφυκτικά  από γονείς και αθλητές/τριες του συλλόγου, γεμίζοντας μας με αισιοδοξία για το μέλλον και δίνοντας μας δύναμη να συνεχίσουμε την προσφορά μας στον αθλητισμό.

Παραβρέθηκαν αντιδήμαρχοι, δημοτικοί σύμβουλοι, σύσσωμο το Δ.Σ. του συλλόγου, καθώς και οι χορηγοί μας τους οποίους και ευχαριστούμε για την πολύτιμη προσφορά τους στον σύλλογο μας.

Ιδιαίτερη τιμή αποτελεί η παρουσία για μια ακόμη χρονιά του Δημάρχου της πόλης μας κ. Ζενέτου Νικολάου και τα ένθερμα λόγια που χρησιμοποίησε για την πορεία του συλλόγου μας, ενώ δεν θα μπορούσαμε να μην ευχαριστήσουμε για μια ακόμη φορά την στήριξη που προσφέρει ο Δήμος στον σύλλογο μας τόσο οικονομική, όσο και υλική παραχωρώντας μας αθλητικές εγκαταστάσεις που δεν έχουν πολλές άλλες πόλεις στην χώρα.

Τιμήθηκαν ο καταξιωμένος αθλητικός δημοσιογράφος, αλλά φίλος και δημότης Ιλίου Κώστας Νικολακόπουλος, χορηγοί του συλλόγου μας που στηρίζουν τις προσπάθειες μας,   πολλοί αθλητές και αθλήτριές μας που εισήχθησαν σε ανώτατα εκπαιδευτικά ιδρύματα, καθώς και οι δύο μικρότεροι σε ηλικία αθλητές μας, ένα αγόρι από το μπάσκετ κι ένα κορίτσι του βόλεϊ γεννημένα το 2011 και 2012.

Την έναρξη στην γιορτή μας έδωσε η δοξολογία για την κοπή της πίτας και ο εναρκτήριος λόγος του προέδρου του συλλόγου μας κ. Λιόση Γεωργίου

Δείτε το βίντεο της εκδήλωσης

https://www.youtube.com/watch? v=Y1-uwI8z8Gk&t=278s

Template Design © GreekVolley by Babis Iosifidis. All Rights Reserved.