Τροχαίο στη Χαλκιδική με θύματα αθλητές (ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 19.15)

Σοβαρό τροχαίο έγινε το πρωί σήμερα στη Νικήτη Χαλκιδικής με θύματα αθλητές.


Το αυτοκίνητο των δύο άτυχων ελλήνων αθλητών συγκρούστηκε με τουριστικό λεωφορείο που δεν είχε επιβάτες σε σφοδρή σύγκρουση με αποτέλεσμα οι αθλητές μας που είναι και οι δύο αθλητές του μπιτς βόλεϊ, να είναι τραυματισμένοι και να μεταφερθούν στο νοσοκομείο του Πολύγυρου χωρίς ωστόσο να γνωρίζουμε την κατάστασή τους, δυστυχώς ο τρίτος επιβάτης που ήταν Τούρκος αθλητής υπέκυψε στα τραύματά του. Σύμφωνα πληροφορίες του halkidikinews.gr, ο οδηγός του ΙΧ επεχείρησε να βγει στην επαρχιακή οδό Νικήτης –Ν.Μαρμαρά στο ύψος του Μασούτη και συγκρούστηκε κάτω από αδιευκρίνιστες ακόμα συνθήκες, πλαγιομετωπικά με διερχόμενο τουριστικό λεωφορείο. Μόλις μάθουμε κάτι νεώτερο θα σας ενημερώσουμε.

Οι δύο αθλητές μας που είναι σοβαρά τραυματισμένοι είναι ο Στράτος Καββαδάς της Λαμίας και ο Αλέξανδρος Αλεξιάδης. Θα νοσηλευτούν στο Παπανικολάου της Θεσσαλονίκης έχουν πολλαπλά κατάγματα και είναι σε πολύ σοβαρή κατάσταση.

17.00 Ο Αλεξιάδης βρίσκεται στον Πολύγυρο ενώ ο Καββαδάς στη Θεσσαλονίκη.

 

19.15 ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ O Αλεξιάδης μεταφέρθηκε στη Θεσσαλονίκη και οι δύο τους είναι σε καταστολή, αλλά οι γιατροί είναι αισιόδοξοι για την πορεία της υγείας τους ωστόσο το πρώτο 24ωρο είναι κρίσιμο.

Σύμφωνα με την ενημέρωση των ιατρών της νευροχειρουργικής κλινικής, το επόμενο 24ώρο είναι το πλέον κρίσιμο για την πορεία της υγείας του.

Παράλληλα πριν από λίγη ολοκληρώθηκε και η διακομιδή του Αλέξανδρου Αλεξιάδη από το νοσοκομείο Πολυγύρου (όπου υποβλήθηκε σε πετυχημένη χειρουργική επέμβαση καθώς σταμάτησε η εσωτερική αιμορραγία) στο νοσοκομείο Παπανικολάου κι αυτή την ώρα εξετάζεται από ομάδα ιατρών (ορθοπεδικών, αγγειοχειρούργων, νευροχειρούργων) προκειμένου να εκτιμηθεί η κατάσταση του.

Υπενθυμίζουμε ότι οι διεθνείς αθλητές του μπιτς βόλεϊ Στράτος Καββαδάς ενεπλάκησαν σε τροχαίο δυστύχημα με τουριστικό λεωφορείο που κόστισε τη ζωή στον συνεπιβάτη τους, ο οποίος σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση είναι 26άχρονος Τούρκος υπήκοος η, αλλά δεν έχει σχέση με το μπιτς βόλεϊ.
Το δυστύχημα συνέβη στην Χαλκιδική όπου οι τρεις νεαροί είχαν μεταβεί για το Σαββατοκύριακο.

Όλο το ελληνικό βόλεϊ είναι στο πλευρό του Στράτου και του Αλέξανδρου και εύχεται τα δύο παιδιά να επιστρέψουν γεροί και δυνατοί σύντομα κοντά μας.
Στο πλευρό των δύο άτυχων αθλητών και των οικογενειών τους έχουν σπεύσει από την πρώτη στιγμή στο νοσοκομείο Παπανικολάου ο Ταμίας της ΕΟΠΕ και πρόεδρος της επιτροπής διοργανώσεων του Μπιτς Βόλεϊ Θανάσης Ρέρρας και ο πρόεδρος της επιτροπής εθνικών ομάδων του Μπιτς Βόλεϊ Νεκτάριος Χαλβατζής.

Οι προσευχές μας μαζί τους.

* Όσοι μπορούν να πάνε στο Παπανικολάου της Θεσσαλονίκης για να δώσουν αίμα.

 

*φωτογραφία halkidikinews.gr

alexiadis-kavadas