Με τον κόσμο του για τους «8» του CEV Cup!

Την πρόκριση στις «8» καλύτερες ομάδες του CEV Cup, διεκδικεί η ομάδα βόλεϊ Ανδρών του Ολυμπιακού, στον επαναληπτικό με την BBSK που θα διεξαχθεί την Πέμπτη (17/01) στις 18:00 (COSMOTE Sport 6 HD) στο Κλειστό Γυμναστήριο του Ρέντη «Μ. Μερκούρη».

Οι Πειραιώτες θέλουν να υπερασπιστούν το πλεονέκτημα που αποκόμισαν από τη νίκη με 3-1 σετ (22-25 19-25, 25-23, 19-25) στο πρώτο παιχνίδι στην Τουρκία και να σφραγίσουν την πρόκριση στην προημιτελική φάση της διοργάνωσης. Για να συμβεί αυτό χρειάζονται δυο σετ, προκειμένου να εξασφαλίσουν οι «ερυθρόλευκοι» την ευρωπαϊκή τους συνέχεια. Αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν για τον τεχνικό του Ολυμπιακού, Φερνάντο Μουνιόθ Μπενίτεθ ο οποίος υπολογίζει στις υπηρεσίες όλων των αθλητών του. Η προετοιμασία των Πειραιωτών ολοκληρώθηκε χωρίς απρόοπτα το απόγευμα της Τετάρτης στο Ρέντη.

*Στην αναμέτρηση με την τουρκική ομάδα, ισχύει το δικαίωμα της ελεύθερης εισόδου για τα ενεργά Μέλη του Ολυμπιακού με την επίδειξη της Κάρτας Μέλους & Κάρτας Junior.

Την «ερυθρόλευκη» αποστολή αποτελούν οι: Ραφαήλ Κουμεντάκης, Γκάβιν Σμιτ, Έμι Τερβαπόρτι, Γερούν Ράουβερντινκ, Γιώργος Στεφάνου, Γιώργος Πετρέας, Μάρκους Μπέμε,  Κώστας Χριστοφιδέλης, Κώστας Στιβαχτής, Νίκος Ζουπάνης, Ανδρέας Ανδρεάδης, Άκης Δαρίδης, Νίκος Σμαραγδής, Τόντορ Αλεξίεφ

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Φερνάντο Μουνιόθ Μπενίτεθ δήλωσε στο olympiacossfp.gr τα εξής: «Η αντίπαλος μας είναι μια πολύ καλή ομάδα και μπορεί να παίξει καλά σε κάθε παιχνίδι.  Όλοι οι παίκτες είναι διεθνείς με την Εθνική ομάδα, παίζουν μαζί όλη τη χρονιά και για αυτό είναι μια επικίνδυνη ομάδα. Εμείς πρέπει να κάνουμε το παιχνίδι μας, να τους πιέσουμε για να μην παίξουν άνετα, και να εξελίξουμε την εμφάνισή μας από το προηγούμενο παιχνίδι. Σίγουρα θα είναι σκληρό παιχνίδι και για αυτό θα χρειαστούμε τους φιλάθλους μας. Να αγωνίζεσαι σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις είναι  πολύ σημαντικό για το σύλλογό μας και οι οπαδοί μας πρέπει να μας βοηθήσουν για να συνεχίσουμε την ευρωπαϊκή διαδρομή».