Ο Ολυμπιακός προσαρμόζεται στο Σουργκούτ

Στο Σουργκούτ της Ρωσίας βρίσκεται από τα ξημερώματα της Δευτέρας 12/3 η αποστολή της ομάδας βόλεϊ ανδρών του Ολυμπιακού, ενόψει του πρώτου ημιτελικού του Challenge Cup που θα διεξαχθεί την Τετάρτη (14/3, 16.00).

Οι «ερυθρόλευκοι» αναχώρησαν το πρωί της Κυριακής (11/3) από το Ρέντη για το «Ελ. Βενιζέλος» και από εκεί πέταξαν για Θεσσαλονίκη. Μετά από αναμονή τριών ωρών στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» αναχώρησαν στις 14.00 για τη Μόσχα όπου αφίχθησαν μετά από τρεις περίπου ώρες. Μετά από νέα αναμονή πήραν την πτήση για τον τελικό τους προορισμό. Στο Σουργκούτ η «ερυθρόλευκη» αποστολή έφτασε στις 02.00 τα ξημερώματα της Δευτέρας 12/3 (05.00 τοπική ώρα).

Το πρόγραμμα των πειραιωτών περιλαμβάνει απογευματινές προπονήσεις σήμερα και αύριο ενώ το θετικό για τον Φερνάντο Μουνιόθ Μπενίτεθ είναι πως δεν υπάρχουν προβλήματα τραυματισμών.

Αναλυτικά η αποστολή των «ερυθρόλευκων» αποτελείται από τους: Κώστα Χριστοφιδέλη, Γιάννη Ρουμελιωτάκη, Νίκο Ζουπάνη, Μίκο Οϊβάνεν, Κώστα Στιβαχτή, Γιώργο Στεφάνου, Γιώργο Πετρέα, Μάρκους Μπέμε, Άκη Δαρίδη, Ανδρέα Ανδρεάδη, Φαμπιάν Ντρζίζγκα, Παρασκευά Τσέλιο, Τόντορ Αλεξίεφ, Γερούν  Ράουβερντικ.

Πηγή ΤΑΑ Ολυμπιακός