Αναχωρεί ο Ολυμπιακός για το Ευρωπαϊκό του ταξίδι

Σε ευρωπαϊκούς ρυθμούς βρίσκεται η ομάδα βόλεϊ Ανδρών του Ολυμπιακού ενόψει της πρεμιέρας στο Challenge Cup που θα πραγματοποιήσει την Τετάρτη (22/11).

Οι πειραιώτες αντιμετωπίζουν εκτός έδρας την Τουρκική Ινεγκόλ στο πρώτο τους φετινό ευρωπαϊκό παιχνίδι και θέλουν να αποκτήσουν πλεονέκτημα πρόκρισης ενόψει του επαναληπτικού που θα διεξαχθεί στο Ρέντη τη μεθεπόμενη Τετάρτη (29/11, 19:30). Η αναμέτρηση με την τουρκική ομάδα θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη (22/11) στις 17:00 και η αποστολή του Ολυμπιακιού θα αναχωρίσει την Τρίτη (21/11) το πρωί με προορισμό την πόλη Ινεγκόλ που απέχει μισή ώρα από την Προύσα. Το ευχάριστο για τον τεχνικό του Ολυμπιακού, Φερνάντο Μουνιόθ Μπενίτεθ είναι η απουσία αγωνιστικών προβλημάτων.

Έτσι στην «ερυθρόλευκη» αποστολή θα συμπεριληφθούν όλοι οι αθλητές και συγκεκριμένα οι:  Κώστας Χριστοφιδέλης, Γιάννης Ρουμελιωτάκης, Νίκος Ζουπάνης, Μίκο Οϊβάνεν, Κώστας Στιβαχτής, Γιώργος Στεφάνου, Γιώργος Πετρέας, Μάρκους Μπέμε, Άκης Δαρίδης, Ανδρέας Ανδρεάδης, Φαμπιάν Ντρζίζγκα, Παρασκευάς Τσέλιος, Τόντορ Αλεξίεφ, Γερούν Ράουβερντικ.

Η Ινεγκόλ για το τουρκικό πρωτάθλημα νίκησε την Μπεσίκτας με 3-0 εκτός έδρας. Πρωταγωνιστής  της αναμέτρησης ήταν ο Αλβανός ακραίος  Γκαζμέντ Χουσάι με 17 πόντους. Όλη η ομάδα είχε 62% στην επίθεση, 6 άσσους και 7 μπλοκ.  Με αυτή τη νίκη ανέβηκε στην 8η θέση της βαθμολογίας.

ΙΝΕΓΚΟΛ (Ζορόγλου): Κατάλ 1, Αντάνοβιτς 8, Αλμάζ 9, Χατσιμπεκίρογλου 5, Χουσάι 17, Κλάπβικ 12 / Μπαϊρακτάρ (56% υπ).