«Ο κόσμος ήταν εκπληκτικός»

Διαβάστε τις δηλώσεις της Αρέτα Κονόμη, της Τζίνας Λαμπρούση, της Ειρήνης Κοκκινάκη, της Κωνσταντίνας Βλαχάκη, της Αρετής Τέζα, της Ναντζέγια Μαλασάϊ, της Μελίνας Εμμανουηλίδου και της Ζένιας Τσίμα στο osfp.gr για την σπουδαία πρόκριση, την παρουσία του κόσμου και την συνέχεια στο Challenge Cup!

Αρέτα Κονόμη: «Είμαστε όλες πολύ χαρούμενες και ευχαριστημένες με το αποτέλεσμα. Ήταν μια μεγάλη επιτυχία που την θέλαμε πάρα πολύ να περάσουμε στους «4» καθώς αποτελούσε στόχο της ομάδας. Πάμε χωρίς άγχος για τη συνέχεια. Ο κόσμος ήταν εκπληκτικός δημιούργησε εντυπωσιακή ατμόσφαιρα και μας βοήθησε πάρα πολύ. Θέλουμε να δώσει το παρών και στο επόμενο παιχνίδι γιατί είναι βαρόμετρο η παρουσία του».

Τζίνα Λαμπρούση: «Προερχόμασταν από την κατάκτηση του Κυπέλλου όπου μέσα σε ένα Σαββατοκύριακο δώσαμε δυο δυνατούς νοκ-άουτ αγώνες. Μπήκαμε συγκεντρωμένες κόντρα στην Αστερίξ, αγωνιστήκαμε με ομαδικότητα και καταφέραμε να πάρουμε τη νίκη αυτή. Μεγάλο μερίδιο στην επιτυχία αυτή οφείλεται και στον κόσμο γιατί μας έδωσε επιπλέον ώθηση για να πάρουμε την πρόκριση.  Σίγουρα και η Βέλγικη ομάδα προσπάθησε να μας κάνει τη ζημιά αλλά με την απόδοση που πιάσαμε και την βοήθεια του κόσμου μας δεν υπήρχε περίπτωση να χαθεί η πρόκριση.  Τώρα ξέρουμε ότι μας περιμένουν δυο δύσκολα παιχνίδια στους «4» απέναντι σε μια δυνατή ομάδα. Πολλά θα κριθούν στο παιχνίδι που θα γίνει στο Ρέντη όπου θέλουμε να κάνουμε το πρώτο βήμα και θα προσπαθήσουμε για ό,τι καλύτερο μπορούμε».

Ειρήνη Κοκκινάκη: «Είμαι πάρα πολύ ευτυχισμένη που είμαι μέλος αυτής της ομάδας.  Χαίρομαι πάρα πολύ για όσα έχουμε καταφέρει και είμαι περήφανη για την πορεία που διαγράφουμε στη διοργάνωση, για κάθε ένα από τα έξι ματς που έχουμε κερδίσει μέχρι στιγμής και μας έχουν φέρει, εδώ που βρισκόμαστε. Εύχομαι να βρεθούμε στην κορυφή και να κερδίσουμε την πρωτιά στην Ευρώπη. Να είμαστε συγκεντρωμένες στο στόχο μας και να μην ξεφύγουμε. Μας έχει μείνει λίγο ακόμα!  Θέλω να «παρακαλέσω» τον κόσμο να είναι στο πλευρό μας! Έμεινα έκπληκτη που ήρθε τόσος κόσμος χθες και μας στήριξε, δείχνοντας  ότι έχει καταλάβει και έχει συνειδητοποιήσει την προσπάθεια που κάνουμε. Να μην σταματήσει να έρχεται γιατί μας δίνει δύναμη και ώθηση για να πετύχουμε τους στόχους μας».

Ναντζέγια Μαλασάι: «Πετύχαμε μια πολύ σπουδαία πρόκριση και είμαστε πολύ χαρούμενες για αυτό. Συνεχίζουμε να αγωνιζόμαστε στην Ευρώπη και στόχος μας είναι να φτάσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται. Η ομάδας μας έχει μεγάλες δυνατότητες και το έχει αποδείξει με την φετινή της πορεία. Ευχαριστούμε τους φιλάθλους μας που μας βοήθησαν πάρα πολύ να πανηγυρίσουμε αυτή την πρόκριση και τους θέλουμε κοντά μας στα επόμενα παιχνίδια».     

Αρετή Τέζα: «Ιστορική πρόκριση, ονειρική ατμόσφαιρα. Ήταν η πρώτη φορά που αισθανθήκαμε τόσο έντονα τον κόσμο και νομίζω ότι δεν έχει γεμίσει τόσο πολύ το γήπεδο στο παρελθόν. Ο κόσμος ήταν πολύ ρυθμικός με τα συνθήματά του μας βοήθησε πολύ και η παρουσία του ήταν πολύ σημαντική. Όσον αφορά το ματς αποδείχθηκε ότι αν ήμαστε προσεκτικές και κάναμε το παιχνίδι μας δεν θα είχαμε κανένα πρόβλημα και έτσι έγινε. Νομίζω ότι η ομάδα μας έχει φτάσει σε ένα πολύ υψηλό επίπεδο, είμαστε ισχυροί και με τις κατευθύνσεις του προπονητή μας θα παρουσιαστούμε έτοιμες στα δυο παιχνίδια των ημιτελικών»

Κωνσταντίνα Βλαχάκη: «Αναμφίβολα πρόκειται για μια ιστορική πρόκριση. Βρισκόμαστε πλέον πιο ψηλά στην Ευρώπη με την βοήθεια του κόσμου μας που γέμισε το γήπεδο. Μαζί με τους φιλάθλους μας τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο. Παίζουμε καλά, έχουμε καλή ψυχολογία και μπορούμε να πετύχουμε τους στόχους μας. Παρά την κούραση που υπάρχει από τα συνεχή παιχνίδια, δεν στεκόμαστε εκεί. Λόγω της πολύ καλής ψυχολογίας και του κλίματος που υπάρχει συνεχίζουμε να παίζουμε καλά και αυτό οφείλεται στο ότι είμαστε δεμένες μεταξύ μας όλες οι παίκτριες και το τεχνικό επιτελείο»

Μελίνα Εμμανουηλίδου: «Αισθανόμαστε τεράστια χαρά και ικανοποίηση για την πρόκριση αυτή, που είναι ιστορική για το σύλλογο. Είμαστε πολύ χαρούμενες γιατί η ομάδα μας παίρνει αυτό που αξίζει και έχουμε κάθε λόγο να είμαστε αισιόδοξες για το μέλλον»

Ζένια Τσίμα: «Είναι μια πολύ σημαντική επιτυχία για την ομάδα μας, η πρόκριση στους «4» του Challenge Cup. Νιώθουμε μεγάλη χαρά και ικανοποίηση γιατί παίξαμε πολύ καλά στον επαναληπτικό και αξίζαμε την πρόκριση. Η πορεία μας στη διοργάνωση δείχνει το μέταλλο και τον χαρακτήρα αυτής της ομάδας και ελπίζουμε ότι με ανάλογες εμφανίσεις μπορούμε να έχουμε και συνέχεια».

ΠΗΓΗ www.osfp.gr