Ο Ολυμπιακός απέναντι στην Αστερίξ για την πρόκριση στους "4"

Η… αυλαία της ευρωπαϊκής εβδομάδας με τους σημαντικούς αγώνες των τμημάτων του Ολυμπιακού, ανοίγει την Τετάρτη (8/3).

Στις 19:30 στο Ρέντη, η ομάδα βόλεϊ Γυναικών του Θρύλου, υποδέχεται την Αστερίξ στον επαναληπτικό της φάσης των «8» του Cev Challenge Cup με στόχο την πρόκριση στους «4» της διοργάνωσης!

Τα κορίτσια του Θρύλου, θέλουν να συνεχίσουν την εντυπωσιακή πορεία που διαγράφουν φέτος στα Κύπελλα της Ευρώπης όπου μετρούν δυο διαδοχικές προκρίσεις κόντρα στην κάτοχο του τίτλου C.S.M. Βουκουρεστίου και την ισχυρή Τσανάκαλε.

Με 5 νίκες σε ισάριθμα ματς, συμπεριλαμβανομένης και αυτής μέσα στο Βέλγιο στις 22/2 στο πρώτο παιχνίδι της φάσης των «8» απέναντι στην Αστερίξ, oι «ερυθρόλευκες» δίνουν την Τετάρτη στις 19:30 στο Ρέντη τον πιο ιστορικό (μέχρι τον επόμενο) αγώνα του τμήματος, όσον αφορά τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Μόνο ένα γεμάτο γήπεδο αρμόζει στον κόσμο του Ολυμπιακού, αλλά και στην φετινή προσπάθεια των κοριτσιών του Θρύλου.

Καλούμε τους φιλάθλους να δώσουν δυναμικό παρών την Τετάρτη στις 19:30 στο Ρέντη και να στηρίξουν, όπως μόνο αυτοί ξέρουν την προσπάθεια πρόκρισης στους «4» της Ευρώπης!

Να είσαι εκεί… στους «4» μαζί!

Κοβάτσεβιτς: «Το πιο σημαντικό παιχνίδι»!

Ο προπονητής της ομάδας βόλεϊ Γυναικών του Ολυμπιακού Μπράνκο Κοβάτσεβιτς ενόψει του σπουδαίου επαναληπτικού με την Αστερίξ, την Τετάρτη (8/3) στις 19:30 στο Ρέντη δήλωσε στο osfp.gr τα εξής:

«Έχουμε μπροστά μας το πιο σημαντικό παιχνίδι για αυτή την περίοδο. Προετοιμαζόμαστε τρεις εβδομάδες, ουσιαστικά πριν το πρώτο ματς με την Αστερίξ. Στο Βέλγιο κάναμε ένα καλό αποτέλεσμα αλλά όλοι είδαν ότι ήταν μια δύσκολη αναμέτρηση. Περιμένω ένα παρόμοιο παιχνίδι αύριο. Σίγουρα δεν θα είναι εύκολο αλλά βρισκόμαστε σε καλή κατάσταση. Η ατμόσφαιρα στην ομάδα είναι πολύ καλή μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου. Περιμένουμε τους οπαδούς μας να έρθουν να μας υποστηρίξουν γιατί τους χρειαζόμαστε.  Η δική τους παρουσία μπορεί να μας βοηθήσει ουσιαστικά και να μας δώσει περισσότερη ενέργεια για να πετύχουμε το σκοπό μας. Σίγουρα έχουμε την ευκαιρία να προκριθούμε στους «4» της διοργάνωσης αλλά χρειάζεται προσοχή γιατί η Αστερίξ είναι μια επικίνδυνη ομάδα, πολύ νεανική και θα παλέψει και αυτή».

Η αντίστροφη μέτρηση για τον σπουδαίο επαναληπτικό με την Αστερίξ έχει ξεκινήσει. Ο Θρύλος υποδέχεται την Τετάρτη στις 19:30 την Βέλγικη ομάδα και θέλει τη νίκη για να πανηγυρίσει μια ιστορική και μεγαλειώδη πρόκριση στους «4» του CEV Challenge Cup.  Η αρχηγός του Ολυμπιακού, Στέλλα Χριστοδούλου με δηλώσεις της στο osfp.gr απεύθυνε κάλεσμα στον κόσμο του Θρύλου για να δώσει δυναμικό παρών στο Ρέντη και να στηρίξει τις προσπάθειες της ομάδας μας για μια ακόμα πρόκριση.

«Ώθηση από τον κόσμο μας για μια πολύ μεγάλη πρόκριση»

Αναλυτικά η Στέλλα Χριστοδούλου δήλωσε: «Την Τετάρτη έχουμε τον επαναληπτικό αγώνα με την ομάδα της Αστερίξ για να προκριθούμε στους «4» της Ευρώπη.  Γνωρίζουμε ότι θα είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι γιατί ο αντιπαλός μας είναι μια πολύ καλή ομάδα. Πρέπει να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό μέσα στο γήπεδο και να διεκδικήσουμε τη νίκη και την πρόκριση. Φυσικά θέλουμε τον κόσμο στο πλευρό μας, να μας υποστηρίξει και να μας δώσει την ώθηση για μια πολύ μεγάλη πρόκριση για  και φυσικά θέλουμε τον κόσμο στο πλευρό μας να υποστηρίξει και να μας δώσει την ώθηση για μια πολύ μεγάλη πρόκριση για το σύλλογο. Έχουμε παίξει πολλά παιχνίδια μέχρι στιγμής αλλά δεν σκεφτόμαστε την κούραση. Κρατάμε την ψυχολογία από την κατάκτηση του Κυπέλλου το οποίο έχουμε αφήσει πίσω μας. Η ομάδα μας έχει δείξει ότι όταν διεκδικεί κάτι δεν στέκεται σε κάτι άλλο, αλλά βγάζει πάθος και θέληση για να πετύχει το στόχο της».

ΠΗΓΉ WWW.OSFP.GR