Για την πρόκριση ο Ολυμπιακός στο Βέλγιο

Με προορισμό το Βέλγιο αναχώρησε το πρωί της Τρίτης (21/2), η ομάδα βόλεϊ Γυναικών του Ολυμπιακού ενόψει του αγώνα με την Αστερίξ Μπέβερεν την Τετάρτη (22/2, 21:30, live γραπτή περιγραφή και video στο osfp.gr) στο πρώτο παιχνίδι της φάσης των «8» του CEV Challenge Cup.

Την αποστολή των «ερυθρόλευκων» που αναχώρησε το πρωί από το «Ελ. Βενιζέλος» αποτελούν οι: Κατερίνα Γιώτα, Άνα Λαζάρεβιτς, Ναντζέγια Μαλασάι, Τζίνα Λαμπρούση, Κωνσταντίνα Βλαχάκη, Αρέτα Κονόμη, Ζένια Τσίμα, Ειρήνη Κοκκινάκη, Στέλλα Χριστοδούλου, Σάσκια Χίπε, Αρετή Τέζα, Μελίνα Εμμανουηλίδου.

Kατά την αναχώρηση της αποστολής η Σάσκια Χίπε δήλωσε: «Θα είναι δύσκολο παιχνίδι κόντρα στην Αστερίξ. Την έχω αντιμετωπίσει δυο φορές πριν από δύο χρόνια. Έχουν ταλαντούχες διεθνής παίκτριες, κέρδισαν το Κύπελλο στο Βέλγιο και σίγουρα είναι η καλύτερη ομάδα στη χώρα τους. Ωστόσο ο στόχος μας είναι να κερδίσουμε μέσα στο Βέλγιο και να κάνουμε το πρώτο βήμα για πρόκριση στους «4» της διοργάνωσης. Κόντρα στον Παναθηναϊκό μπορεί να μην πιάσαμε το μάξιμουμ της απόδοσή μας αλλά ήταν αρκετό για να κερδίσουμε. Στο παιχνίδι που μας περιμένει πιστεύω ότι θα πραγματοποιήσουμε μια ακόμα καλή εμφάνιση, όπως έχουμε κάνει στα προηγούμενα παιχνίδια μας στην Ευρώπη».

Πηγή: osfp.gr