Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Στη Ρουμανία για την πρόκριση ο Ολυμπιακός

Στο Βουκουρέστι βρίσκεται από την Τρίτη (10/1) το πρωί η αποστολή της ομάδας βόλεϊ Γυναικών του Ολυμπιακού, ενόψει του επαναληπτικού του Challenge Cup με αντίπαλο την C.S.M. (11/1, 18:00). Οι «ερυθρόλευκες» θέλουν να υπερασπιστούν την καθαρή νίκη με 3-0 σετ που πανηγύρισαν στις 14 Δεκεμβρίου κόντρα στην κάτοχο της διοργάνωσης.

Στην προσπάθειά αυτή ο Μπράνκο Κοβάτσεβιτς υπολογίζει στις υπηρεσίες όλων των αθλητριών αφού και η Σάσκια Χίπε έχει επανέλθει στην ενεργό δράση έχοντας ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετώπιζε.Οι ερυθρόλευκες θα προπονηθούν σήμερα (19:00-20:30) στο γήπεδο που θα διεξαχθεί η αναμέτρηση και θα ολοκληρώσουν ουσιαστικά την προετοιμασία τους με ένα χαλάρωμα το πρωί της Τετάρτης (11/1).

Αναλυτικά την «ερυθρόλευκη» αποστολή αποτελούν οι: Κατερίνα Γιώτα, Άνα Λαζάρεβιτς, Ναντζέγια Μαλασάι, Τζίνα Λαμπρούση, Κωνσταντίνα Βλαχάκη, Αρέτα Κονόμη, Ζένια Τσίμα, Ειρήνη Κοκκινάκη, Στέλλα Χριστοδούλου, Σάσκια Χίπε, Αρετή Τέζα, Μελίνα Εμμανουηλίδου. 

Η αρχηγός του Στέλλα Χριστούδουλου ενόψει του επαναληπτικού με την C.S.M. Βουκουρεστίου, δήλωσε στο osfp.gr : «Ξέρουμε ότι είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Σίγουρα θέλουμε να αποβάλουμε την περσινή ήττα που γνωρίσαμε και μας στέρησε την πρόκριση και στόχος μας είναι μια καθαρή νίκη κόντρα στη C.S.M. που γνωρίζουμε ότι είναι ένας δύσκολο αντίπαλος. Η περσινή εμπειρία μας έχει κάνει πιο δυνατή ομάδα και αυτή τη φορά είμαστε πιο συνειδητοποιημένες. Πάμε για την πρόκριση!»

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Μπράνκο Κοβάτσεβιτς δήλωσε στο osfp.gr τα εξής: «Το ματς με τη Σαντορίνη ήταν καλή ευκαιρία για να βρούμε ρυθμό μετά τη διακοπή του πρωταθλήματος, ενόψει του επαναληπτικού ευρωπαϊκού αγώνα. Στο παιχνίδι στο Βουκουρέστι με την C.S.M. έχουμε το υπέρ μας αποτέλεσμα από το πρώτο ματς ωστόσο η περσινή κακή εμπειρία με την ίδια ομάδα πρέπει να λειτουργήσει παραδειγματικά. Φυσικά θέλουμε την πρόκριση και θα παίξουμε με θάρρος και συγκέντρωση για να την πάρουμε ενώ όλες οι αθλήτριες θα είναι έτοιμες για αυτό το ματς».

ΠΗΓΗ www.osfp.gr

Template Design © GreekVolley by Babis Iosifidis. All Rights Reserved.