Αύριο η δεύτερη αναμέτρηση της Θήρας με την Χαποέλ

Ο Α.Ο Θήρας υποδέχεται την Τετάρτη (21/12, 19.00) την Χαποέλ Κφαρ Σαμπά στον επαναληπτικό αγώνα της φάσης των «32» του CEV Cup. (Δείτε την αναμέτρηση: ΕΔΩ)

Η ομάδα της Σαντορίνης που ηττήθηκε με 3-0 στον πρώτο αγώνα στο Ισραήλ, χρειάζεται νίκη με 3-0 ή 3-1 για να οδηγήσει και να διεκδικήσει στο «χρυσό» σετ την πρόκριση.

Όπως γίνεται κατανοητό, η Σαντορίνη ζει και αναπνέει για την πρώτη ευρωπαϊκή αναμέτρηση στο νησί. Ο κόσμος έχει δείξει μεγάλο ενδιαφέρον και το κλειστό αναμένεται γεμάτο, γεγονός που θέλει να εκμεταλλευτεί η ομάδα του Απόστολου Οικονόμου για να γεμίσει ενέργεια.

Βεργίδου: «Όλο το νησί σε ρυθμούς ευρωπαϊκού»!

Μιλώντας για την αναμέτρηση, η παδασόρος του ΑΟΘ, Όλγα Βεργίδου ανέφερε: «Όλο το νησί είναι σε ρυθμούς ευρωπαϊκού! Όλοι περιμένουν την Τετάρτη για να έρθουν στο γηπεδο! Εμεις δουλεύουμε πολυ σκληρά αυτές τις μέρες, έχουμε καλή ψυχολόγια και με την ώθηση που θα μας δώσει ο κόσμος πιστεύω πως θα κάνουμε μια καλή εμφάνιση και θα προσπαθήσουμε χωρίς άγχος να πάρουμε την πρόκριση !

Μεταξά: «Πιο έτοιμες»

Η κεντρική της ομάδας της Σαντορίνης, Ναταλία Μεταξά σημείωσε: «Είμαστε πιο έτοιμες για το αυριανό παιχνίδι από ότι ήμασταν στο πρώτο ματς στο Ισραήλ. Έχουμε πολύ καλή ψυχολογία και παμε να τα δώσουμε ολα για το τελευταίο ματς της χρονιάς! Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενες που θα γίνει το επαναληπτικό μέσα στην έδρα μας, γιατί θα έρθει όλο το νησί να μας στηρίξει και θα έχουμε μεγάλη βοήθεια απο τον κόσμο! Εύχομαι σε ένα καλό αποτέλεσμα και φυσικά θέλουμε να προσφέρουμε ενα όμορφο θέαμα στον κόσμο εν όψει Χριστουγέννων»!