Γιώτα: «Έχουμε την περσινή εμπειρία», Λαμπρούση: «Να κερδίσουμε και στην Ρουμανία»

Οι δυο κεντρικές της ομάδας βόλεϊ Γυναικών του Ολυμπιακού, Κατερίνα Γιώτα και Τζίνα Λαμπρούση σχολίασαν στο osfp.gr την ιδανική πρεμιέρα στην Ευρώπη με την νίκη κόντρα στη C.S.M. Βουκουρεστίου.

Αμφότερες τόνισαν ότι ο Ολυμπιακός πρέπει να αφήσει πίσω του την επικράτηση με 3-0 σετ κόντρα στην κάτοχο του Challenge Cup και να αξιοποιήσει την εμπειρία από το περσινό παιχνίδι για να φτάσει σε μια σπουδαία πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.  

Αναλυτικά τα όσα είπαν η Κατερίνα Γιώτα και η Τζίνα Λαμπρούση:

Γιώτα: «Έχουμε την περσινή εμπειρία»

Κατερίνα Γιώτα: «Χαιρόμαστε πάρα πολύ για τη χθεσινή νίκη. Είχαμε προετοιμαστεί καλά για αυτό το ματς και φάνηκε στο γήπεδο. Από κει και πέρα αυτό έγινε χθες, θα πρέπει να ξεχάσουμε τη νίκη αυτή ώστε να πάμε στη Ρουμανία και να κερδίσουμε και το επόμενο παιχνίδι. Σίγουρα έχουμε την περσινή εμπειρία με την συγκεκριμένη ομάδα όπου φάνηκε ότι τα πράγματα δεν είναι τόσο εύκολα στο γήπεδό τους όσο στο δικό μας. Νομίζω ότι φάνηκε και από τα τελευταία παιχνίδια του πρωταθλήματος ότι έχουμε βρει ένα συγκεκριμένο ρυθμό ως ομάδα. Σίγουρα η απουσία της Σάσκια είναι μεγάλη για εμάς αλλά έχουμε ικανές αθλήτριες που μπορούν να βοηθήσουν να αναπληρώσουμε το κενό αυτής της σημαντικής απώλειας».

Λαμπρούση: «Να κερδίσουμε και στην Ρουμανία»

Τζίνα Λαμπρούση: «Καταρχήν η C.S.M. είναι μια πάρα πολύ καλή ομάδα και αυτό το έδειξε και πέρσι με την κατάκτηση του Challenge Cup.  Στο πρώτο παιχνίδι μπήκαμε πολύ συγκεντρωμένες γιατί θέλαμε πάρα πολύ να πάρουμε αυτή τη νίκη. Πέρσι χάσαμε στις λεπτομέρειες το παιχνίδι στη Ρουμανία αλλά στον φετινό επαναληπτικό και με την επιστροφή της Χίπε θέλουμε να κερδίσουμε και στην έδρα της αντιπάλου μας. Σίγουρα ήταν μεγάλη η απουσία της Σάσκια, όμως αγωνιστήκαμε και για την συμπαίκτριά μας. Ήμασταν συγκεντρωμένες, ήταν πολύ σωστό το παιχνίδι μας και είχαμε πολλές σωστές ενέργειες».

ΠΗΓΗ osfp.gr