Αύριο το πρώτο Ευρωπαϊκό βήμα του Ολυμπιακού

Πανέτοιμη για την πρεμιέρα στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις είναι η ομάδα βόλεϊ Γυναικών του Ολυμπιακού, η οποία υποδέχεται την Τετάρτη (14/12) στις 19:00 στο Ρέντη την C.S.M. Βουκουρεστίου στο πρώτο από τα δυο παιχνίδια που θα κρίνουν την πρόκριση στην επόμενη φάση του Challenge Cup.

Οι «ερυθρόλευκες» αντιμετωπίζουν την κάτοχο του τροπαίου με την οποία είχαν παίξει και την περσινή σεζόν, όπου την είχαν υποχρεώσει στη μοναδική της ήττα στη διοργάνωση με 3-0 σετ στο πρώτο ματς που είχε διεξαχθεί στο Ρέντη.

Ο Ολυμπιακός που θα παραταχθεί χωρίς την βασική του διαγώνιο, Σάσκια Χίππε η οποία βρίσκεται στο στάδιο αποθεραπείας και ποντάρει στη δύναμη της έδρας για να πάρει το αποτέλεσμα που θα του επιτρέψει να έχει βάσιμες ελπίδες πρόκρισης στην επόμενη φάση.

Κοβάτσεβιτς: «Θα κάνουμε ένα καλό παιχνίδι»
Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Μπράνκο Κοβάτσεβιτς δήλωσε στο osfp.gr τα εξής: «Είναι ένα μεγάλο παιχνίδι. Ξεκινάμε στο Challenge Cup, έχοντας και την εμπειρία από την περσινή σεζόν κόντρα στον ίδιο αντίπαλο. Σίγουρα είναι μια καινούργια ομάδα γιατί άλλαξε όλες τις παίκτριες και αυτό ίσως είναι ένα πλεονέκτημα για εμάς που κάναμε δυο ποιοτικές προσθήκες. Έχουμε αρκετές πληροφορίες και βίντεο από τα παιχνίδια του αντιπάλου μας φέτος. Είναι σε καλή κατάσταση και το έδειξαν με τη νίκη τους κόντρα στην πρωτοπόρο του Ρουμάνικου πρωταθλήματος. Είμαι σίγουρος ότι θα κάνουμε ένα καλό παιχνίδι. Περιμένουμε την υποστήριξη του κόσμου μας, χρειαζόμαστε την βοήθεια τους σε αυτό το ματς γιατί είναι πάντα πολύ σημαντική για εμάς».

Χριστοδούλου: «Θέλουμε στο πλευρό μας τον κόσμο μας»
Από την πλευρά της η αρχηγός του Ολυμπιακού Στέλλα Χριστοδούλου τόνισε στο osfp.gr: «Είναι η ευρωπαϊκή μας πρεμιέρα, απέναντι σε μια ομάδα που αντιμετωπίσαμε πέρσι και που στη συνέχεια κέρδισε του Challenge Cup. Φέτος είναι διαφορετική ομάδα. Εμείς έχουμε δείξει καλό πρόσωπο στα τελευταία ματς και αυτό θέλουμε να συνεχίσουμε να βγάζουμε στο γήπεδο αυτά που δουλεύουμε στις προπονήσεις. Στην προσπάθεια μας αυτή θέλουμε στον πλευρό μας τον κόσμο μας που μας δίνει ώθηση. Θέλουμε να είναι ο 7ος παίκτης μας και θεωρώ ότι όλοι μαζί μπορούμε να ξεκινήσουμε με το δεξί τις ευρωπαϊκές μας υποχρεώσεις».
Πηγή:www.osfp.gr