Η Εθνική παίδων στο δημαρχείο Νεμέας(video)

Μία ημέρα πριν την ολοκλήρωση της προετοιμασίας της στη Νεμέα, σύσσωμη η Εθνική παίδων επισκέφθηκε το Δημαρχείο της πόλης.

Τα μέλη της Εθνικής ευχαρίστησαν τον Δήμαρχο Κωνσταντίνο Φρούσιο, τον Δήμο και το τοπικό σωματείο Α.Σ. Νεμέας για την φιλοξενία που τους παρείχαν την περίοδο των εορτών.

Ως ένδειξη ευγνωμοσύνης, οι αθλητές του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος έδωσαν στον Δήμαρχο κ. Φρούσιο μία φανέλα της Εθνικής ομάδας και αυτός από την πλευρά του έδωσε μία τιμητική πλακέτα στον ομοσπονδιακό προπονητή.
 
 
 

Ο κ. Φρούσιος στον χαιρετισμό του προς την Εθνική παίδων είπε: «Καλή χρονιά σε όλους σας με υγεία. Μέσα από την καρδιά μου σας λέω ότι μας δώσατε μεγάλη χαρά με την παρουσία σας. Είστε αθλητές της Εθνικής ομάδας και αποτελεί τιμή για εμάς που η προετοιμασία ενόψει του ευρωπαϊκού ξεκίνησε από την Νεμέα. Είναι τιμή και για εσάς που φοράτε το εθνόσημο στο στήθος σας. Δημιουργεί ευθύνες και εκπροσωπείτε όλη την Ελλάδα. Πρέπει να είστε πρότυπα ήθους και συμπεριφοράς».

 
 
Η προετοιμασία της Εθνικής παίδων θα ολοκληρωθεί την Παρασκευή 3/1 με πρωινή προπόνηση.
 
Αρωγοί στην φιλοξενία του Δήμου Νεμέας για την προετοιμασία της Εθνικής παίδων είναι οι επιχειρήσεις: Οινοποιητικός Συνεταιρισμός Νεμέας, Βασ. Αλ. Μπασανιώτης Α.Ε., Αθανάσιος και Χρήστος Κόρακας Ο.Ε., Γ.Α. Κουτσοδήμος Α.Ε.Ο.Ε. Οινοποητική Νεμέας, Κτήμα Μπαϊρακτάρη, Διαμαντίδης Εμπόριο Επισκευές ηλεκτρικών ειδών, Bakasietas.

Πολυμέσα