Εθνική γυναικών: Τα καλύτερα έρχονται... (video)

Το προπονητικό επιτελείο της Εθνικής γυναικών, που αποτελείται από τον βοηθό προπονητή Νίκο Μπουτσουρή, τον γυμναστή Γιάννη Παρασχίδη, τον Ρουμάνο στατιστικολόγο Άλεξ Μπάση και τον φυσιοθεραπευτή Αλέξη Νακαστσή έκανε την δική του αποτίμηση για το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα.
Αναλυτικά:

Νίκος Μπουτσουρής (Βοηθός προπονητής): «Έκλεισε ένα κύκλος που ξεκίνησε πριν 1,5 χρόνο και το πρόσημο είναι θετικό. Μπορούμε να είμαστε περήφανοι και κυρίως αισιόδοξοι για το άμεσο και κοντινό μέλλον για την Εθνική. Τα καλύτερα έρχονται και έχουν μπει οι βάσεις για να ζήσουμε ακόμα καλύτερες στιγμές».

Γιάννης Παρασχίδης (Γυμναστής): «Ένα ευχαριστώ στα κορίτσια για την προσπάθεια που έκαναν, γιατί μην ξεχνάμε ότι αυτές παίζουν και φέρνουν τα αποτελέσματα. Αντιμετώπισαν στα ίσια όμαδες όπως η Ολλανδία και πίστεψαν ότι μπορούν, γιατί έχουν τον εγωισμό ομαδικά και ατομικά. Αυτά που είδατε στο ευρωπαϊκό είναι λόγω της σκληρής δουλειάς και είναι πολύ σημαντικό να είμαστε παρόντες σε τέτοιες διοργανώσεις για να βελτιωνόμαστε ως ομάδα και κάποια στιγμή να πάρουμε ένα σετ, ένα 3-2 και γιατί όχι μία νίκη απέναντι σε ομάδες όπως η Ολλανδία».

Κρίστιαν Άλεξ Μπάσης (Στατιστικολόγος): «Οι αριθμοί μας στους αγώνες ήταν όπως τους περιμέναμε. Κάναμε πολύ καλή δουλειά στην ανάλυση των αντιπάλων και χαίρομαι που πετύχαμε τον στόχο μας που ήταν να νικήσουμε Γαλλία, Φινλανδία και να προκριθούμε. Παίξαμε καλό βόλεϊ και αυτή η πορεία ήταν κέρδος για το Ελληνικό Βόλεϊ».

Αλέξης Νακαστσής (Φυσιοθεραπευτής): «Αρχικά θέλω να δώσω συγχαρητήρια σε όλους για την πορεία που έκανε η Εθνική, ένα μεγάλο ευχαριστώ στο προπονητικό επιτελείο, στην ομοσπονδία και ιδιαίτερα στα κορίτσια. Απο μεριάς μου προσπάθησα να κάνω το καλύτερο γιατί πάνω απ'όλα τα κορίτσια το άξιζαν».

Πολυμέσα