Τζίνα Λαμπρούση: «Προετοιμαζόμαστε κατάλληλα και δεν έχουμε άγχος»

Η Εθνική γυναικών βρίσκεται με το ένα πόδι στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα μετά τη νίκη με 3-0 σετ επί της Ουκρανίας, με την Τζίνα Λαμπρούση στις δηλώσεις της να στέκεται στην ξεκούραση που είχαν όλες οι κοπέλες μετά το παιχνίδι με την Νορβηγία.

Η διεθνής κεντρική αναφέρθηκε και στο παιχνίδι της 4ης αγωνιστικής πάλι με την Ουκρανία στον Βόλο, καλώντας τον κόσμο να έρθει στο γήπεδο για να πανηγυρίσουν όλοι μαζί τη νίκη και την πρόκριση στο Ευρωβόλεϊ.

«Σε κάθε αγώνα δίνουμε το 100% του εαυτού μας και αυτό φαίνεται. Προετοιμαζόμαστε κατάλληλα για κάθε παιχνίδι και μπαίνουμε στο γήπεδο τελείως ελεύθερες και χωρίς άγχος. Μετά την Νορβηγία είχαμε αρκετές ημέρες ξεκούρασης και προπονηθήκαμε όπως έπρεπε για ένα τέτοιο παιχνίδι. Όλες οι ομάδες έχουν διαφορετικό τρόπο παιχνιδιού και προετοιμαζόμαστε διαφορετικά για τον καθένα. Με την Ουκρανία σήμερα μπήκαμε με διάθεση από το πρώτο σερβίς και πήραμε τη νίκη που θέλαμε. Από την αρχή που ξεκινήσαμε την προετοιμασία μας είχαμε ως στόχο να περάσουμε στο Ευρωπαϊκό και βρισκόμαστε ένα βήμα πριν το πετύχουμε. Θέλουμε να εξασφαλίσουμε την πρόκριση όσο το δυνατόν πιο γρήγορα και με την καλύτερη βαθμολογία και βρισκόμαστε στον σωστό δρόμο. Περιμένουμε με ανυπομονησία το επόμενο παιχνίδι με την Ουκρανία στον Βόλο. Θέλουμε τον κόσμο να έρθει όπως και στο πρώτο παιχνίδι να μας στηρίξει για να πετύχουμε την τέταρτη νίκη μας και να τελειώσουμε την σειρά των αγώνων».