Πρεμιέρα με Ιταλία για τις γυναίκες στην Ταραγόνα

Με αντίπαλο την Ιταλία στο «El Serrallo Pavilion» ξεκινούν την Παρασκευή το μεσημέρι (13.30) οι υποχρεώσεις της Εθνικής ομάδας των γυναικών στους Μεσογειακούς αγώνες που φιλοξενούνται στην Ταραγόνα της Ισπανίας.

Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα «προθερμάνθηκε» σήμερα το απόγευμα επικρατώντας 2-1 σετ της Ισπανίας σε φιλικό παιχνίδι. Ο κόουτς Ναράνχο έμεινε ικανοποιημένος από την απόδοση των διεθνών που παρά τις λίγες ώρες ανάπαυσης (έφθασαν ξημερώματα Πέμπτης στην Ταραγόνα) έδειξαν διάθεση αλλά και τα στοιχεία που θέλει ο προπονητής τους.

Δεν χρησιμοποιήθηκε η Όλγα Στράντζαλη η οποία συνεχίζει την αποθεραπεία (διάστρεμμα) προκειμένου να προλάβει να είναι έτοιμη στην επόμενη φάση της διοργάνωσης. Η προετοιμασία της Εθνικής ολοκληρώθηκε το βράδυ με τις διεθνείς παίκτριες να βλέπουν βίντεο από την αντίπαλό τους.

Η Εθνική Ιταλίας στους Μεσογειακούς θα παραταχθεί με προπονητή τον Μάσιμο Μπελάνο και αθλήτριες τις: Μπατίστα, Μπέρτι, Μπότεζατ, Ντεγκράντι, Ντι Λιούλιο, Ντοντορίκο, Μινγκάρντι, Μορέλο, Νικολέτι, Ποπουλίνι, Ολιβότο και Σπίριτο.