Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Αναχώρησαν για την Tαραγόνα οι Εθνικές ομάδες Ανδρών - Γυναικών

Με προορισμό την Ισπανία αναχώρησαν οι αποστολές των Εθνικών ομάδων Ανδρών και Γυναικών, όπου θα συμμετάσχουν στους Μεσογειακούς Αγώνες το διάστημα 22/6-1/7.
Πρώτος σταθμός των Εθνικών ομάδων θα είναι η Βαρκελώνη και οδικώς θα φθάσουν ξημερώματα Πέμπτης στην Ταραγόνα.
 
«Θα δώσουμε όλες τον καλύτερο μας εαυτό. Οι Μεσογειακοί είναι μία καλή και δυνατή διοργάνωση. Όλες το περιμένουμε καιρό και έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα. Ο στόχος μας είναι να παίξουμε καλό βόλεϊ πριν τα προκριματικά του Ευρωπαϊκού που θα μας βοηθήσει για να δεθούμε περισσότερο ως ομάδα» δήλωσε η Μαριαλένα Αρτακιανού και η Σία Τοτσίδου συμπλήρωσε: «Είμαστε έτοιμες. Έχουμε κάνει μια δυνατή προετοιμασία στην Πορταριά και περιμένουμε τα αποτελέσματα της δουλειάς να βγουν στο γήπεδο. Είναι ένα κρας τεστ για όλους μας πριν τα προκριματικά του Αυγούστου».
 
«Έχουμε δουλέψει αρκετά τον τελευταίο μήνα. Το επίπεδο στις προπονήσεις ήταν αρκετά υψηλό. Δεν γνωρίζουμε τις υπόλοιπες ομάδες, όμως θα δώσουμε το 100% και ελπίζω ότι θα μπορέσουμε να πάρουμε την πρόκριση» τόνισε ο Άκης Δαρίδης και ο Γιάννης Ρουμελιωτάκης δήλωσε: «Γνωρίζουμε όλοι τι πρέπει να κάνουμε, είμαστε συνειδητοποιημένοι και υπάρχει διάθεση από όλους. Δεν ξέρουμε τις ομάδες, αλλά θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό για να πετύχουμε».
Template Design © GreekVolley by Babis Iosifidis. All Rights Reserved.