Η 12άδα της Εθνικής Ανδρών για τους Μεσογειακούς Αγώνες

Τους 12 αθλητές που θα ταξιδέψουν στην Ταραγόνα της Ισπανίας για τους Μεσογειακούς Αγώνες ανακοίνωσε ο Ομοσπονδιακός προπονητής της Εθνικής Ανδρών Δημήτρης Ανδρεόπουλος.

Μετά από έναν μήνα προετοιμασίας στην Κάρυστο και 10 μέρες στο κλειστό του Ρέντη, ο Έλληνας τεχνικός επέλεξε τους 12 που θα αγωνιστούν στην Ισπανία με στόχο την διάκριση.

Η αποστολή της Εθνικής θα αναχωρήσει για την Ισπανία στις 22.30 της Τετάρτης από το «Ελευθέριος Βενιζέλος».

Αναλυτικά:

Διαγώνιοι: Νίκος Ζουπάνι, Ηρακλής Παπαδόπουλος

Πασαδόροι: Κώστας Στιβαχτής, Ντίμα Φιλίποφ

Ακραίοι: Γιάννης Ρουμελιωτάκης, Παναγιώτης Παπαδόπουλος, Ανέστης Δαλακούρας

Κεντρικοί: Γιώργος Πετρέας, Γιάννης Τακουρίδης, Παναγιώτης Πελεκούδας

Λίμπερο: Θεολόγος Δαρίδης, Δημήτρης Ζήσης

Το προπονητικό τιμ συμπληρώνουν ο άμεσος συνεργάτης του Δημήτρη Ανδρεόπουλου, Παύλος Καραμαρούδης, ο τιμ μάνατζερ Μάριος Γκιούρδας, ο στατιστικολόγος Γιώργος Σομπόνης και ο φυσιοθεραπευτής Γιώργος Κουφός.

Συνολικά 12 ομάδες συμμετέχουν στους Μεσογειακούς Αγώνες (Ιταλία, Γαλλία, Αίγυπτος, Τυνησία, Τουρκία, Πορτογαλία, Ισπανία, Αλγερία, Σκόπια, Κροατία, Αλβανία και Ελλάδα) και χωρίστηκαν σε 4 ομίλους των 3 ομάδων. Στα προημιτελικά προκρίνονται οι 2 πρώτοι κάθε ομίλου.

Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα βρίσκεται στον Α' όμιλο μαζί με Πορτογαλία και Ιταλία. Πρεμιέρα θα κάνει το Σάββατο 23 Ιουνίου στις 14.00 με αντίπαλο την Ιταλία και την Κυριακή 24/6 θα αναμετρηθεί στις 17.00 με την Πορτογαλία.