Κατερίνα Γιώτα: «Μεγάλη τιμή να ζήσουμε μία επιτυχία με την Εθνική» (video)

Η Κατερίνα Γιώτα, από τα παλαιότερα μέλη της Εθνικής Γυναικών, μίλησε στην κάμερα του volleyball.gr για τη φετινή προσπάθεια της «γαλανόλευκης», τη συνεργασία με τον Ισπανό τεχνικό Γκιγιέρμο Ναράνχο και τη δίψα για διάκριση που υπάρχει στην ομάδα.
«Έχει γίνει ανανέωση για άλλη μία χρονιά στην Εθνική. Σίγουρα έχει ξεκινήσει μία πολύ οργανωμένη προσπάθεια φέτος και ελπίζω να μας βοηθήσει αυτό για να έρθουν και τα επιθυμητά αποτελέσματα». 
 
Για την συνεργασία με τον Γκιγιέρμο Ναράνχο: «Μέχρι τώρα είναι άψογη η συνεργασία με τον κόουτς Γκιγιέρμο Ναράνχο αλλά και με όλο το τεχνικό σταφ. Όλα πάνε καλά στο κομμάτι της φυσικής κατάστασης και στις προπονήσεις. Υπάρχει κούραση μετά τη σεζόν που ολοκληρώθηκε, ωστόσο το προπονητικό επιτελείο είναι ενημερωμένο για τη σεζόν που είχε κάθε αθλήτρια και υπάρχει ένα πλάνο στο να υπάρχουν μέρες ξεκούρασης αλλά και σωστό πρόγραμμα προπόνησης».
 
Αν υπάρχει δίψα για διάκριση: «Είμαι στην Εθνική ομάδα 10 χρόνια και θέλω να ζήσω ανάλογη επιτυχία με το εθνόσημο όπως και με τον Ολυμπιακό. Θα είναι ακόμα μεγαλύτερη τιμή για όλες μας. Έχει ξεκινήσει μία καλή προσπάθεια που έλειπε τα τελευταία χρόνια και ελπίζω να δείξουμε τις δυνατότητές μας και στα επίσημα παιχνίδια». 

Πολυμέσα