Μπακοδήμου, Καρακάση για την πρεμιέρα στα προκριματικά (video)

Φαίη Μπακοδήμου και Έλενα Καρακάση μίλησαν στη κάμερα του volleyball.gr για την προετοιμασία στη Πορταριά και για την πρεμιέρα στα προκριματικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Νεανίδων.
«Υπήρξαν κάποιες δύσκολες συνθήκες κατά την διάρκεια της προετοιμασίας. Δεν ήταν όλη η ομάδα μαζί καθόλη την διάρκειά της προετοιμασίας και είμαστε πλήρεις εδώ και δύο ημέρες. Όμως έχει γίνει ένα καλό αποτέλεσμα γιατί υπήρχε καλή διάθεση από όλους. Κάναμε πολύ καλή δουλειά παρά τις δυσκολίες» είπε αρχικά η Φαίη Μπακοδήμου, με την συμπαίκτριά της, Έλενα Καρακάση να συμπληρώνει:
 
«Καταφέραμε με την διάθεση που είχαμε να κάνουμε καλές προπονήσεις. Το κλίμα είναι πολύ καλό και είμαστε έτοιμες να αντιμετωπίσουμε τους αντιπάλους μας αρχής γενομένης με την Ελβετία την Πέμπτη».
 
Κλείνοντας, οι δύο αθλήτριες αναφέρθηκαν στον μεγάλο στόχο πρόκρισης στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κ19.
 
«Στόχος είναι η απευθείας πρόκριση. Αν τύχει και βγούμε δεύτερες και χρειαστεί να παίξουμε και άλλα παιχνίδια θα πάμε πάλι για την πρόκριση στο Ευρωπαϊκό» δήλωσε η Μπακοδήμου και η Καρακάση συμπλήρωσε:
 
«Την Βουλγαρία την γνωρίζουμε από παλιότερα φιλικά που είχαμε κάνει μαζί τους. Τους άλλους αντιπάλους δεν τους ξέρουμε καλά και θα πάρουμε μία γεύση από τα πρώτα παιχνίδια που θα γίνουν την Πέμπτη. Ελπίζουμε να παίξουμε εμείς καλά και να κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να πάρουμε την πρόκριση».

Πολυμέσα