Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Νανάς: "Είμαι αισιόδοξος"

«Πάντα σε αυτές τις ηλικίες, οι κληρώσεις κρύβουν παγίδες αλλά είμαστε αισιόδοξοι» ήταν το πρώτο σχόλιο του Ομοσπονδιακού προπονητή Στέφανου Νανά στο volleyball.gr, στο άκουσμα των αντιπάλων της Εθνικής Παίδων στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα.
Η Ελλάδα κληρώθηκε στον Α' όμιλο με τις Τσεχία, Τουρκία, Βουλγαρία, Λευκορωσία, Γερμανία στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Παίδων που θα γίνει στην πόλη Ζίλινα το διάστημα 7-15 Απριλίου.
 
«Πάντα σε αυτές τις ηλικίες, οι κληρώσεις κρύβουν παγίδες. Έχουμε το μειονέκτημα ότι στην πρεμιέρα θα παίξουμε με την οικοδέσποινα Τσεχία. Ωστόσο, η Τσεχία έχει να αγωνιστεί σε επίσημο αγώνα από το καλοκαίρι και το πρώτο τους παιχνίδι θα είναι μετά από 8-10 μήνες. Θα έχουν άγχος, όπως είχαμε και εμείς στην πρεμιέρα των προκριματικών στην έδρα μας» ήταν το πρώτο σχόλιο του Στέφανου Νανά και συνέχισε:
 
«Με τις περισσότερες ομάδες έχουμε παίξει και είναι γνωστές σε εμάς από το περσινό Ευρωπαϊκό Παμπαίδων, καθώς όπως και εμείς, έτσι και αυτοί πλέον είναι στην Εθνική Παίδων. Από την στιγμή που αποφύγαμε στον όμιλο μεγάλες δυνάμεις όπως Ιταλία, Ρωσία, Βέλγιο, είναι πιο βατά τα πράγματα για εμάς. Δεν είμαστε φαβορί. Ερωτηματικό παραμένει για εμάς η Γερμανία, αλλά θα την αντιμετωπίσουμε την προτελευταία αγωνιστική και θα έχουμε καλύτερη εικόνα» ενώ για τον στόχο της Εθνικής Παίδων ο Ομοσπονδιακός προπονητής δήλωσε:
 
«Είμαι αισιόδοξος. Σεμνά και ταπεινά θα πάμε να κάνουμε το καθήκον μας, για τον κόπο και τον ιδρώτα που έχουμε ρίξει αλλά και για το ελληνικό βόλεϊ. Θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό για να πάμε όσο πιο ψηλά γίνεται. Πολλές φορές είναι και θέμα τύχης σε αυτές τις ηλικίες. Είμαστε υποχρεωμένοι να πάμε στην Τσεχία και να δώσουμε το 100% σε κάθε παιχνίδι, με πρώτο στόχο την είσοδο στην οκτάδα. Μετά θα σκεφτούμε αν μπορούμε να κάνουμε την υπέρβαση».
Template Design © GreekVolley by Babis Iosifidis. All Rights Reserved.