«Αυτή η ομάδα έχει πολλές προοπτικές»

Ο Γιάννης Ορφανός δήλωσε μετά το τελευταίο παιχνίδι της Εθνικής Γυναικών:

«Σήμερα δεν είμαι ευχαριστημένος, σίγουρα ότι υπήρξαν πολλές αλλαγές και χρησιμοποιήθηκαν κορίτσια που τις προηγούμενες ημέρες δεν είχαν πάρει μεγάλο χρόνο συμμετοχής, αυτό μας έβγαλε εκτός ρυθμού. Το Βέλγιο μας πίεσε πάρα πολύ στο σέρβις, αλλά δεν ήμασταν επίσης καθόλου αποτελεσματικοί στα τελειώματα των φάσεων. Το Βέλγιο κυνηγάει όλες τις φάσεις, εξαιρετικό στην άμυνα, αυτό σε συνδυασμό με τα κακά τελειώματα που είχαμε εμείς και την πίεση που δεχθήκαμε στο σέρβις, έφερε το εύκολο 3-0. Όσον αφορά στη συνολική μας παρουσία σε αυτό το τουρνουά, σίγουρα δεν μπορώ να δηλώσω ότι είμαι ευχαριστημένος όταν φεύγουμε χωρίς κάποια νίκη. Υπάρχουν όμως και θετικά στοιχεία. Τα κρατάμε και να διορθώσουμε τα λάθη γιατί έχουμε μπροστά μας μια πρόκληση που αποτελεί μεγάλο στόχο μας, τους αγώνες για πρόκριση στο Ευρωπαϊκό».

Σπανού: «Αυτή η ομάδα έχει πολλές προοπτικές»

Εκ μέρους των παικτριών, η 22χρονη ακραία Άννα Μαρία Σπανού σχολίασε: «Στο σημερινό παιχνίδι δεν ήταν πολύ καλή η εικόνα μας, αλλά η αλήθεια είναι ότι δοκιμάστηκαν πολλές αλλαγές. Το συγκεκριμένο τουρνουά δεν μας …πήγε, αλλά κοιτάμε μπροστά γιατί αυτά που έρχονται είναι πολύ πιο σημαντικά για την ομάδα μας. Δοκιμάσαμε τις δυνάμεις μας και είμαστε έτοιμες να αντιμετωπίσουμε τις επόμενες προκλήσεις. Με πολλή προπόνηση, αυτή η ομάδα έχει πολλές προοπτικές».

Επιστροφή το μεσημέρι της Δευτέρας

Η ελληνική αποστολή νωρίς το πρωί της Δευτέρας αφήνει το Ρόττερνταμ κι οδικώς μεταβαίνει στο αεροδρόμιο του Άμστερνταμ. Η πτήση για την Αθήνα είναι προγραμματισμένη λίγο πριν τις 13:00.