«Να κλείσουμε με καλό τρόπο το τουρνουά»

Ο προπονητής της Εθνικής Γυναικών Γιάννης Ορφανός δήλωσε μετά τον αγώνα με την Τσεχία:

«Η σημερινή μας εμφάνιση είναι η πιο κοντινή σε αυτό που είναι πραγματικά η ομάδα μας, αλλά πιστεύω και πάλι ότι μπορούμε περισσότερα. Σίγουρα μετά από κάθε παιχνίδι, παρουσιαζόμαστε ολοένα και καλύτεροι. Καλώς ή κακώς όταν φθάνει στο τάι μπρέικ, το παιχνίδι είναι στη ρώσικη ρουλέτα. Είμαι ευχαριστημένος από την απόδοσή μας και ελπίζω αύριο να είναι το ίδιο καλή με τη σημερινή ώστε να κλείσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την παρουσία μας σε αυτό το τουρνουά. Σήμερα πήραμε μεγάλη βοήθεια κι από τα κορίτσια που ήρθαν από τον πάγκο. Η διαφορά μας όσον αφορά στο τεχνικό κομμάτι με τα προηγούμενα παιχνίδια είναι ότι δεν κάναμε το εύκολο λάθος που μας στοίχισε τις άλλες ημέρες. Παρά τις ήττες, δείξαμε διάθεση και μαχητικότητα και θέλω αύριο να δω αυτά τα στοιχεία από τα κορίτσια».

Νομικού: «Ευχαριστηθήκαμε τον αγώνα περισσότερο»

Η Μαρία Νομικού, η 24χρονη ακραία, ανέφερε για τον αγώνα: ««Σήμερα η ομάδα μας ευχαριστήθηκε το παιχνίδι περισσότερο, δείξαμε τον πραγματικό μας εαυτό, αν και είμαι σίγουρη ότι έχουμε περιθώρια να δώσουμε περισσότερα. Μας έχει απομείνει ένας τελευταίος αγώνας με το Βέλγιο στον οποίον ευελπιστώ να έχουμε την ίδια καλή κι ακόμη καλύτερη εμφάνιση. Δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα, πάμε να τα δώσουμε όλα για να φύγουμε από την Ολλανδία με μία νίκη».

Στο γήπεδο ο Καπράρα

Τον αγώνα της εθνικής μας ομάδας παρακολούθησε σήμερα Τζιοβάνι Καπράρα, ο Τζιοβάνι Καπράρα, ο Ιταλός πρώην ομοσπονδιακός προπονητής των Γυναικών, ο οποίος είχε εγκάρδια συνομιλία με τον αρχηγό αποστολής, τιμ μάνατζερ Βαγγέλη Περόπουλο και μαζί είδαν την προσπάθεια των κοριτσιών του Γ. Ορφανού.

Kaprara-Peropoulos

Με Βέλγιο την Κυριακή

Με αντίπαλο το Βέλγιο κλείνει τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις η ελληνική ομάδα. Ο αγώνας θα διεξαχθεί στις 17:30 (ώρα Ελλάδος) και είναι ο προτελευταίος του τουρνουά στο Ρότερνταμ.