Η Εθνική Ελλάδας είναι πάνω από όλα

Σε εντατικούς ρυθμούς συνεχίζεται η προετοιμασία της Εθνικής Γυναικών με προπονητή το Γιάννη Ορφανό.

Τα κορίτσια της Εθνικής μας προπονούνται καθημερινά πλέον στο Ζηρίνειο ως τη Δευτέρα το μεσημέρι καθώς στις 2 θα αναχωρήσουν για το αεροδρόμιο για να κατευθυνθούν στην Ολλανδία όπου θα δώσουν τη μεγάλη μάχη των προκριματικών.

Η Εθνική μας βρίσκεται σε άριστη κατάσταση και οι προπονήσεις είναι πολύπλευρες και στοχεύουν και στην τακτική. Οι αθλήτριες δοκιμάζονται σε μπλοκ, άμυνα, επίθεση ενώ τα λίμπερο Αρέτα Κονόμι και Ξένια Κακουράτου προπονούνται και μόνες τους και με την ομάδα. Αθηνά Παπαφωτίου και Έλενα Κουντουρά έχουν εγκλιματιστεί πλήρως με την Εθνική και όλες περιμένουν με αγωνία να ξεκινήσουν οι αγώνες.

Ο Γιάννης Ορφανός που κλήθηκε να αντικαταστήσει τον Γιώργο Ρούσση που πρέπει να υποβληθεί άμεσα σε επέμβαση χολής καθώς η κλινική του κατάσταση δε τον βοηθάει ώστε να αναβάλει το χειρουργείο, τα πάει εξαιρετικά με τη βοήθεια του Άκη Ευσταθόπουλου και αυτό φαίνεται από το κλίμα που επικρατεί στην ομάδα αλλά και από το ρυθμό που έχουν πάρει οι αθλήτριές μας στο τάραφλεξ.

Όλοι είναι ενωμένοι πλέον σε ένα κοινό στόχο, την πρόκριση στο παγκόσμιο και δουλεύουν ακατάπαυστα και ανεπηρέαστα για να επιτευχθεί, η Εθνική Ελλάδας είναι πάνω από όλα, ακούγεται από όλα τα στόματα.

Στις προπονήσεις συμμετέχουν οι: Εύα Χαντάβα, Λίτσα Μερτέκη, Aλεξία Καλανταρίδου, Άννα Σπανού, Μαρία Νομικού, Ανθή Βασιλαντωνάκη, Άλκηστις Καραφουλίδου, Ξένια Κακουράτου, Αρέτα Κονόμι, Κατερίνα Γιώτα, Τζίνα Λαμπρούση, Μελίνα Εμμανουηλίδου, Αθηνά Παπαφωτίου, Έλενα Κουντουρά.

* θα ακολουθήσουν βίντεο από την προπόνηση καθώς και συνεντεύξεις και πλούσιο φωτογραφικό υλικό.

Υπενθυμίζουμε το πρόγραμμα του προκριματικού ομίλου είναι το εξής:

Τρίτη 22 Αυγούστου
15.30: Σλοβενία - Βουλγαρία
18.00: Βέλγιο - Τσεχία
20.30: Ολλανδία - Ελλάδα

Τετάρτη 23 Αυγούστου 
15.30: Τσεχία - Βουλγαρία
18.00: Ελλάδα - Σλοβενία
20.30: Βέλγιο - Ολλανδία

Πέμπτη 24 Αυγούστου
15.30: Βουλγαρία - Ελλάδα
18.00: Σλοβενία - Βέλγιο
20.30: Ολλανδία - Τσεχία

Σάββατο 26 Αυγούστου
15.30: Ολλανδία - Σλοβενία
18.00: Βέλγιο - Βουλγαρία
20.30: Τσεχία - Ελλάδα

Κυριακή 27 Αυγούστου
15.00: Βουλγαρία - Ολλανδία
17.30: Ελλάδα - Βέλγιο
20.00: Σλοβενία - Τσεχία