Προειδοποίηση
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 988

Ανακοινώθηκαν οι πόλεις που θα αγωνιστούν οι Εθνικές μας ομάδες στα Ευρωπαϊκά

Οριστικοποιήθηκαν από την CEV οι πόλεις που θα φιλοξενήσουν τις τελικές φάσεις των Ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων Παμπαίδων, Παγκορασίδων στις οποίες θα συμμετάσχουν και οι Εθνικές μας ομάδες.

Η αρχή γίνεται με τη διοργάνωση των Παμπαίδων, που θα διεξαχθεί από 3 έως 11 Ιουλίου στο Ικόνιο της Τουρκίας, με την κλήρωση για τον καταρτισμό των ομίλων να πραγματοποιείται στις 8 Μαΐου στην Κωνσταντινούπολη.

Στην τελική φάση θα συμμετάσχουν εκτός από την διοργανώτρια Τουρκία και την Εθνική μας ομάδα (που προκρίθηκε ως 2η από το Βαλκανικό πρωτάθλημα) και οι Ρωσία, Τσεχία, Φινλανδία, Ιταλία, Βουλγαρία, Σερβία, Βέλγιο, Ολλανδία, Λευκορωσία, Ισπανία.

Όσον αφορά τη διοργάνωση των Παγκορασίδων, αυτή θα φιλοξενηθεί στη Σόφια και το Σάμοκοβ από 21 έως 29 Ιουλίου και η κλήρωση για τον καταρτισμό των ομίλων θα πραγματοποιηθεί στις 18 Μαΐου στην πρωτεύουσα της Βουλγαρίας.

Στην τελική φάση θα συμμετάσχουν εκτός από την διοργανώτρια Βουλγαρία και την Ελλάδα (προκρίθηκε ως πρώτη από τον β’ προκριματικό όμιλο που διεξήχθη στο Άργος) και οι Τουρκία, Ρωσία, Τσεχία, Φινλανδία, Ιταλία, Λευκορωσία, Βέλγιο, Ολλανδία, Δανία, Ρουμανία.