Κλήσεις για προπόνηση της προ-εθνικής Παμπαίδων από τον Σταύρο Γεράνιο

Ο Περιφερειακός Ομοσπονδιακός Προπονητής Πελοποννήσου κoς Γεράνιος Σταύρος στο πλαίσιο εφαρμογής του Αναπτυξιακού προγράμματος της Ε.Ο.ΠΕ. για την συγκρότηση του Κλιμακίου Προεθνικής ομάδας ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ έτος γεν. 2003- 2004 -2005 της Ε.Σ.ΠΕ.Π.

ΚΑΛΕΙ ΓΙΑ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ
Την Κυριακή 23 Απριλίου 2017 και ώρα 13.45
(διάρκεια προπόνησης 14.00-16.00)
στο κλειστό γυμναστήριο Ολυμπιάδος .-

Tηλ. Εποικ. κ. Γεράνιος Σταύρος 6944180893

Θα ήθελα να ενημερώσω ότι παιδιά που πληρούν σύμφωνα με τους προπονητές των Σωματείων τους, τις απαιτούμενες προϋποθέσεις σύμφωνα με τις σωματομετρικές μετρήσεις που έχουν κάνει ,καθώς και τις τεχνικές -τακτικές δυνατότητες μπορούν να συμμετέχουν στις προπονήσεις του κλιμακίου Προεθνικής ομάδας Παμπαίδων κατόπιν συνεννόησης με τον ομοσπονδιακό κ . Σταύρο Γεράνιο.

ΓΕΝΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ

Οι αθλητές που θα παρουσιαστούν θα πρέπει να έχουν αθλητική περιβολή και αθλητικά υποδήματα.

Να συνοδεύονται υποχρεωτικά από τον προπονητή του σωματείου τους ή από κάποιο πρόσωπο που θα έχει την ευθύνη τους.

Αν είναι αθλητές εν ενεργεία απαραίτητη είναι η προσκόμιση του αθλητικού τους δελτίου με σφραγίδα ιατρού ή φωτοτυπία αυτού (με τις 2 όψεις του).

Αν δεν υπάρχει αθλητικό δελτίο θα πρέπει να προσκομίσουν μια ιατρική βεβαίωση ότι μπορούν να ακολουθήσουν το πρόγραμμα προπονήσεων.-

ΠΡΟΣΟΧΗ: Χωρίς ιατρική βεβαίωση (δελτίου ή απλή) δεν μπορεί να συμμετέχει αθλητής στη διαδικασία των κινητικών τεστ και προπονήσεων.
Παρακαλούνται οι αθλητές να βρίσκονται ακριβώς την ώρα που ορίζει το πρόγραμμα ώστε να συντονιστεί και να προγραμματιστεί καλύτερα η όλη διαδικασία .-