Ευχές και συμβουλές από τον Δήμαρχο Άργους στην Εθνική Παγκορασίδων

Μετά τον Αντιπεριφερειάρχη Αργολίδας και ο Δήμαρχος Άργους-Μυκηνών, Δημήτρης Καμπόσος θέλησε να περάσει χρόνο και να συνομιλήσει με την Εθνική Παγκορασίδων, η οποία προετοιμάζεται ενόψει του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος που θα φιλοξενηθεί στο Άργος (21-23 Απριλίου) με την υποστήριξη τόσο της Περιφερειακής Ενότητας Αργολίδας, όσο και του Δήμου Άργους Μυκηνών.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα συναντήθηκε με το Δήμαρχο στην κεντρική πλατεία και εκεί ξεκίνησε αρχικά μια ιστορική αναδρομή για την πόλη. Ο κ. Καμπόσος χρησιμοποίησε την πρώτη του ιδιότητα και ως εκπαιδευτικός έδωσε συμβουλές στα νεαρά κορίτσια και τις παρότρυνε να απολαύσουν τα παιχνίδια και να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό. Επιπλέον, ευχήθηκε υγεία σε όλες τις διεθνείς και καλή επιτυχία.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι τόσο ο Πρόεδρος της ΕΟΠΕ, Γιώργος Καραμπέτσος, όσο και ο Γενικός Γραμματέας, Νεκτάριος Χαλβατζής επισκέφτηκαν τη Δευτέρα του Πάσχα την ελληνική αποστολή, δίνοντας ευχές για καλή επιτυχία στην προσπάθεια πρόκρισής τους στις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης. 

Συνέντευξη Τύπου

Στο Δημαρχείο Άργους θα πραγματοποιηθεί αύριο η Συνέντευξη Τύπου ενόψει του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος (21-23/4) στις 11.00π.μ

***Ευχαριστούμε για τις φωτογραφίες τον Αλέξη Ταμπούρη