Φλώρος: «Σήμερα ήμασταν καλύτεροι από τα προηγούμενα παιχνίδια»

Ο προπονητής της εθνικής μας ομάδας βόλεϊ των κορασίδων Τάκης Φλώρος σε δήλωση του μετά τον αγώνα με την Ρουμανία, τον 3ο για το Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα στο οποίο συμμετέχει η εθνική μας, τόνισε:

Αποστολή ΠΣΑΤ- Κωνσταντίνος Τουτσίδης

«Είχαμε ένα ανταγωνιστικό παιχνίδι με μια καλή ομάδα από το πρώτο σετ μέχρι το τελευταίο, δυστυχώς όμως είχαμε πάλι κάποια κομμάτια τα οποία δεν τα ελέγξαμε και αυτό έκρινε το παιχνίδι. Αναλύοντας και τα στατιστικά είδα ήμασταν πάρα πολύ καλύτεροι από κάθε άλλη φορά σε πολλούς τομείς. Είχαμε προνοήσει όταν συγκροτήσαμε την ομάδα επειδή τα παιχνίδια ήταν πέντε κι έπρεπε εάν κάτι συμβεί να καλύψουμε και το κενό του λίμπερο. Δυστυχώς είχαμε ένα θέμα χθες με το λίμπερο και το αντικαταστήσαμε. Η Χαριτωνίδη που αντικατέστησε την Κόττα που τραυματίστηκε ήταν σε πάρα πολύ καλό επίπεδο σήμερα. Στα επόμενα δύο παιχνίδια θέλουμε να συνεχίσουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί και ότι καλύτερο βγει».

Από την πλευρά των παικτριών της εθνικής μας δήλωση για το παιχνίδι έκανε η Φαίη Μπακοδήμου η οποία επισήμανε τα εξής:
«Προφανώς μας μένει η πίκρα της ήττας αλλά μας βοηθάει το γεγονός ότι σ αυτό το παιχνίδι μπήκαμε πιο δυναμικά, διορθώσαμε κάποια πράγματα και δείξαμε θετικά στοιχεία σε σχέση με τα δύο προηγούμενα παιχνίδια. Κάναμε λάθη σε κρίσιμα σημεία του αγώνα. Η Ρουμανία είναι μια πάρα πολύ καλή ομάδα και έδειξε ανωτερότητα σε πολλά σημεία του παιχνιδιού και γι αυτό νομίζω ότι χάσαμε. Αφήνουμε πίσω μας την ήττα κοιτάζουμε να διορθώσουμε τα λάθη μας και ότι καλύτερο μπορεί να βγει απ τα επόμενα παιχνίδια. Όσο περνάνε οι μέρες μπαίνουμε όλο και πιο δυναμικά και πιο ελεύθερα και αυτό βγαίνει στο παιχνίδι μας».