Νίκη στο δεύτερο φιλικό της Εθνικής Κορασίδων

Η Εθνική Κορασίδων επικράτησε με 3-1 της Βουλγαρίας στο Καζανλάκ στο τελευταίο φιλικό παιχνίδι εν όψει της συμμετοχής των δύο ομάδων στα τελικά του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος (1-9 Απριλίου στο Άρνεμ της Ολλανδίας).

Με το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα να έχει παρουσιαστεί διπρόσωπο στο φιλικό της Δευτέρας (προηγήθηκε με 2-0 και 18-11, αλλά έχασε με 3-2) σήμερα τα δεδομένα άλλαξαν προς το καλύτερο.

Παρόλο που κι η Βουλγαρία παρουσιάστηκε βελτιωμένη, η Εθνική ήταν εξαιρετική και ειδικά από το β’ σετ και μετά δεν άφησε κανένα περιθώριο στον αντίπαλο της.

«Μ’ αυτό το φιλικό ολοκληρώθηκε ουσιαστικά και η προετοιμασία μας για τα τελικά του Ευρωπαϊκού και μπορώ να πω ότι όλα κύλησαν όπως τα θέλαμε. Η τελευταία εικόνα ήταν πολύ καλή τόσο συνολικά ως ομάδα, όσο και ατομικά κι είναι πολύ καλό να κλείνεις με τέτοιο τρόπο την προετοιμασία σου για μια τόσο σημαντική διοργάνωση όπως είναι το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα», είπε μετά το τέλος του αγώνα ο κ. Φλώρος.

Η αποστολή της Εθνικής αναχώρησε το βράδυ από το Καζανλάκ για το Αθλητικό Κέντρο Ατέρμων όπου θα παραμείνει μέχρι το πρωί της Πέμπτης οπότε και θα αναχωρήσει για την Ολλανδία.

Τα σετ: 25-21, 22-25, 25-12, 25-15
Η σύνθεση της Εθνικής: Καρακάση, Τσελέπη, Αλεξάκου, Μπακοδήμου, Τσιόγκα, Τζιαρλή, Κόττα-λ / Τσιγκαροπούλου, Μικέλη, Χαριτωνίδη, Ζαμπάτη, Καρατζόγλου.
*Λόγω τεχνικού προβλήματος δεν είναι διαθέσιμα τα στατιστικά στοιχεία του αγώνα.