Ζαλμάς: «Μας μένει η πικρή γεύση...»

 Ο Ομοσπονδιακός τεχνικός Νίκος Ζαλμάς αναφέρθηκε στην προσπάθεια της Εθνικής παίδων, την... πικρή γεύση ενώ ευχαρίστησε τον κόσμο του Άργους αλλά και την ΕΟΠΕ για τη στήριξη όλο αυτό το διάστημα της προετοιμασίας και των αγώνων.

Ο Έλληνας προπονητής στο πρώτο του σχόλιο αμέσως μετά το παιχνίδι ανέφερε: «Δεν έχω παράπονο αλλά νομίζω ότι σε πολύ μεγάλα διαστήματα αδικήσαμε τον εαυτό μας. Για να κερδίσεις τέτοιες δυνάμεις τα θες όλα μαζί σου. Την πολύ καλή εμφάνιση όλων των παικτών, την τύχη, ακόμα και τα λάθη των αντιπάλων. Αυτά όλα στα κρίσιμα σημεια δεν τα είχαμε και δεν τα καταφέραμε. Η προσπάθεια των παιδιών ήταν πάρα πολύ μεγάλη. Είναι σημαντικό να ανταγωνιζόμαστε αυτές τις ομάδες και είναι εξίσου σημαντικό να συνεχιστεί μια μεγάλη προσπάθεια που έχει ξεκινήσει με όλες αυτές τις τελευταίες φουρνιές των παιδιών, ώστε να μπορούνε να συναντούν τέτοιου επιπέδου αντιπάλουςκαι να φτάσουνε κάποια στιγμη στους τελικούς της Ευρώπης».

Τέλος, ο Νίκος Ζαλμάς αναφέρθηκε σε όλους εκείνους που στήριξαν το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα όλο αυτό το διάστημα, λέγοντας: «Μέσα από την καρδιά μου θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους ανθρώπους επώνυμου ς και ανώνυμου που βοήθησαν την Εθνική παίδων τις τελευταίες 20 μερες. Ξεκινώντας από την Ομοσπονδία και καταλήγοντας σε όλους εκείνους που στάθηκαν δίπλα μας τόσο στους Αγίους Θεοδώρους, όσο και στο Άργος. Ήταν υπερπολύτιμη η βοήθειά τους σε όλα τα επίπεδα. Όλα λειτούργησαν άψογα. Μας μένει η πικρή γεύση ότι δεν κάναμε το βήμα παραπάνω».