Η 12αδα των Παίδων των προκριματικών του Πανευρωπαϊκού

Ανοίγει την Παρασκευή (13/1) η αυλαία του προκριματικού ομίλου του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος παίδων που θα φιλοξενηθεί στο ΔΑΚ Άργους, εκεί όπου η ελληνική ομάδα θα αντιμετωπίσει διαδοχικά το Ισραήλ, την Ισπανία και τη Ρωσία.

Η ελληνική ομάδα αύριο θα αναμετρηθεί με το Ισραήλ στις 20.00 ενώ λίγο νωρίτερα το πρώτο σερβίς του ομίλου θα γίνει μεταξύ της Ισπανίας με τη Ρωσία στις 17.30. Υπενθυμίζουμε ότι την πρόκριση στα τελικά παίρνει η πρώτη ομάδα του ομίλου και οι δυο καλύτερες δεύτερες των οχτώ προκριματικών ομίλων. 

Όλοι οι αγώνες σε livestreaming μετάδοση

Όλες οι αναμετρήσεις του ομίλου θα μεταδοθούν απευθείας σε livestreaming μετάδοση και μπορείτε να τους παρακολουθήσετε: ΕΔΩ

Ζαλμάς: «Είμαστε έτοιμοι»

Ο Ομοσπονδιακός τεχνικός, Νίκος Ζαλμάς, κάνοντας τη γενική του τοποθέτηση λίγες ώρες πριν την έναρξη της μεγάλης αυτής διοργάνωσης, σημείωσε: «Νομίζω ότι είμαστε έτοιμοι για τον πρώτο στόχο που είναι να ανταγωνιστούμε μεγάλες δυνάμεις του Ευρωπαϊκού Βόλεϊ όπως είναι η Ρωσία και η Ισπανία.

Ο δεύτερος στόχος είναι βήμα βήμα, βλέποντας κάθε παιχνίδι ξεχωριστά, εφόσον μπορέσουμε να κάνουμε δύο νίκες στα δύο πρώτα ματς, να είμαστε σε θέση την τελευταία μέρα κόντρα στην Ρωσία να διεκδικήσουμε το αποτέλεσμα που θα μας δίνει την πρόκριση.

Αυτό που πρέπει να έχουμε στο μυαλό μας είναι μέσα από πειστικές εμφανίσεις να παρουσιαζόμαστε καλύτεροι κάθε μέρα για να φτάσουμε σε έναν μεγάλο στόχο που είναι η πρόκριση στα τελικά και να αρχίσουμε να κλείνουμε την ψαλίδα με τις μεγάλες δυνάμεις της Ευρώπης. Για να φτάσεις όμως εκεί είναι δεδομένο ότι πρέπει να αποκλείσεις πολύ καλές ομάδες όπως αυτές που έχουμε στον όμιλο μας…».

Αναφορικά με τον πρώτο αντίπαλο που καλείται να αντιμετωπίσει η Εθνική μας, ο Έλληνας τεχνικός σχολίασε: «Παίζουμε με το άγνωστο Ισραήλ δεν έχουμε ιδιαίτερη εικόνα, αλλά θέλουμε μια καλή εμφάνιση και για ψυχολογικούς λόγους… Θέλω να αποβάλλουμε όσο πιο γρήγορα το άγχος».

Η 12άδα

Ο Ομοσπονδιακός τεχνικός, Νίκος Ζαλμάς μαζί με τον άμεσο συνεργάτη του Άρη Γιαμακίδη επέλεξαν τους ακόλουθους δωδεκάδα αθλητές:

Γεώργιος Παπαλεξίου (ΜΑΣ Νίκη Αιγινίου)
Φροίξος Κωτσάκης (ΑΟ Καλαμάτα 80)
Κωνσταντίνος Καπετανίδης (Πήγασος Πολίχνης)
Δημήτριος Τζιάβρας (Πήγασος Πολίχνης)
Ευάγγελος Γεωργίου (Γ.Α.Σ. Παμβοχαϊκός)
Θεοφάνης Ρουσόπουλος (Παναθηναϊκός Α.Ο.)
Χαράλαμπος Ανδρεόπουλος (Παναθηναϊκός Α.Ο.)
Αλέξανδρος Ράπτης (ΑΕΠ Ολυμπιάδα Πατρών)
Κωνσταντίνος Μακρυγιάννης (Ε.Α. Πατρών)
Πέτρος Ζαΐμης (Α.Π.Σ. Αίας Ευόσμου)
Δημήτριος Μούχλιας (Μ.Γ.Σ. Αλεξανδρούπολης)
Αλέξανδρος Κεχαγιάς (Παναθηναϊκός Α.Ο.)

Το πρόγραμμα του ομίλου στο Άργος

13/1/2017
17.30 Ισπανία – Ρωσία
20.00 Ελλάδα – Ισραήλ
14/1/2017
17.30 Ρωσία – Ισραήλ
20.00 Ισπανία – Ελλάδα
15/1/2017
17.30 Ισραήλ – Ισπανία
20.00 Ρωσία – Ελλάδα