Απόφαση του ΜΔΟ της ΕΣΑΠ για το TAA Hρακλής Πετοσφαίριση 2015

Η πρόεδρος του Μονομελούς Δικαιοδοτικού Οργάνου ΕΣΑΠ λαμβάνοντας υπ’ όψη τους ισχυρισμούς του εγκαλούμενου αθλητικού σωματείου με την επωνυμία «Ηρακλής Πετοσφαίριση 2015»,

καθώς και από την εκτίμηση των εγγράφων της σχηματισθείσας δικογραφίας (το φύλλο αγώνα, το έντυπο καταγραφής Κομισάριου αγώνα, το από 22-02-2019 απολογητικό υπόμνημα).

Επιβάλλει την ποινή της έγγραφης σύστασης με παράλληλη ανακοίνωση στον Τύπο (άρθρο 17 παρ. 2 περ. Α υποπερ. α του Ειδικού Πειθαρχικού Κανονισμού Ε.Σ.Α.Π.), καθόσον το περιγραφόμενο στα ως άνω έγγραφα και αποδιδόμενο στο εν λόγω σωματείο παράπτωμα, που αφορά το υβριστικό σύνθημα που ακούστηκε από μερίδα φιλάθλων του ως άνω σωματείου κατά τη διάρκεια του 3ου σετ του αγώνα, αποτελεί περίπτωση μεμονωμένου και ήσσονος σημασίας περιστατικού και όχι περίπτωση ομαδικής εκτροπής σε υβριστικά συνθήματα εκτεταμένης εντάσεως, καθώς, μετά την άμεση παρέμβαση παραγόντων του εγκαλουμένου ΤΑΑ και χωρίς να απαιτηθούν συστάσεις από τα μεγάφωνα, ο αγώνας συνεχίστηκε και ολοκληρώθηκε κανονικά, χωρίς την επανάληψη του συνθήματος αυτού.