Συγχαρητήρια στην Εθνική Παίδων από την ΕΣΑΠ

Ο πρόεδρος Παντελής Ταρνατόρος και τα μελη του Δ.Σ. της ΕΣΑΠ αισθάνονται την ανάγκη να συγχαρούν δημόσια τους αθλητές και τους προπονητές της Εθνικής ομάδας Κάτω 18 ετών ανδρών για την πρόκριση τους στην τελική φάση του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος.

Η ελπιδοφόρα παρουσία τους στον Α΄προκριματικό όμιλο που έγινε στο «Μελίνα Μερκούρη» του Ρέντη σε συνδυασμό με την πρόκριση του ελληνικού βόλεϊ στη διοργάνωση του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος Κάτω 18 ετών (που αποτελεί συνέχεια του Ευρωπαϊκού Παίδων), δημιουργεί αίσθημα υπερηφάνειας και ικανοποίησης σε όσους εργάστηκαν για αυτό το αποτέλεσμα, στους ανθρώπους του βόλεϊ και τους απλούς φιλάθλους.

Αξίζουν συγχαρητήτρια στους αθλητές, στους γονείς τους και στους προπονητές τους. Σε δύσκολες εποχές και εν μέσω των σχολικών τους υποχρεώσεων κάνουν πρωταθλητισμό και τιμούν το εθνόσημο.

Αξίζουν συγχαρητήρια στα σωματεία που εργάζονται σε δύσκολες εποχές και παράγουν νέους αθλητές όπως επίσης και στη νέα προσπάθεια που κάνει η ΕΟΠΕ στις Εθνικές ομάδες υποδομής. Ευχόμαστε να υπάρχει συνέχεια.

Η ΕΣΑΠ είναι αρωγός της ΕΟΠΕ και των σωματείων, συμπαραστέκεται και προβάλλει τους νέους αθλητές που παίζουν πρωταγωνιστικό ρόλο στους αγώνες της Volley League Πάμε Στοίχημα και μέσα από τις παρουσίες τους στα Εθνικά πρωταθλήματα αποκτούν σημαντικές εμπειρίες. Υπόσχεται επίσης να βοηθήσει με όλες της τις δυνάμεις τη νέα προσπάθεια για να γίνει ευρύτερη η βάση του ανδρικού βόλεϊ.

Η ΕΣΑΠ εύχεται καλή επιτυχία στην ομάδα Κάτω 18 ετών στα τελικά του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος που θα γίνουν στη Σλοβακία και την Τσεχία. Εύχεται επίσης καλή επιτυχία σε όλες τις Εθνικές ομάδες που έχουν σημαντικές αγωνιστικές υποχρεώσεις εντός του 2018. Θα βρίσκεται σε επικοινωνία με την ΕΟΠΕ, τα σωματεία, τους αθλητές και τους προπονητές τους για να επιτευχθεί το μέγιστο δυνατό αποτέλεσμα.

Το ΔΣ της ΕΣΑΠ