Συνάντηση της ΕΟΠΕ με τον Δήμο Ευρώτα

Στον Ευρώτα βρέθηκαν την Πέμπτη 26 Οκτωβρίου, ο διευθυντής της ΕΟΠΕ, Περικλής Μπακοδήμος, μαζί με τον team manager της Εθνικής Ανδρών, Μάριο Γκιούρδα και τον team manager της Εθνικής Γυναικών, Βαγγέλη Περόπουλου και συναντήθηκαν με τον Δήμαρχο Γιάννη Γρυπιώτη.
 
Στόχος ο προγραμματισμός και η προετοιμασία των Εθνικών ομάδων (Γυναικών, Νέων και Κορασίδων) εν όψει των διεθνών τους υποχρεώσεων.
 
Έγινε εκτενής ανάλυση της προετοιμασίας και των αγώνων των Εθνικών Ομάδων και μελετήθηκαν τρόποι για την καλύτερη διαμονή τους. Επίσης, συζητήθηκαν θέματα που αφορούν το Κλειστό Γυμναστήριο Βλαχιώτη και τον Ξενώνα του Γερακίου.
 
Τέλος, δόθηκε έμφαση στην δημιουργία ομάδων γυναικών, νέων, κορασίδων στο Δήμο Ευρώτα με την προπονητική συνδρομή της Ε.Ο.ΠΕ.
 
Τις προσεχείς μέρες θα γίνει αναλυτικός προγραμματισμός και προϋπολογισμός, καθώς επίσης και τρόποι συνεργασίας με τους Δήμους Σπάρτης και Μονεμβάσιας.
 
Εκ μέρους του Δήμου Ευρώτα, παρευρέθηκαν ο Πρόεδρος του Ν.Π.Δ.Δ «Νικηφόρος Βρεττάκος» κ. Παναγιώτης Λυμπέρης και οι Αντιδήμαρχοι κ.κ Δήμος Βέρδος και Ηλίας Παναγιωτακάκος.