Ανακοινώθηκε από την Φλουμινένσε η Χαντάβα

Έτοιμη να τα δώσει όλα είναι Εύα Χαντάβα για τη νέα της ομάδα στη Βραζιλία.

Η διεθνή μας ακραία διψάει για διακρίσεις αλλά κυρίως να παίξει καλό βόλεϊ. Εδώ και καιρό περίμενε υπομονετικά να βρεθεί η ευκαιρία να κάνει το επόμενο βήμα στην καριέρα της γι’ αυτό ήταν κι αρκετά επιλεκτική.

Με πλούσιο βιογραφικό πλέον, παρά τα 26 της χρόνια, η Γρεβενιώτισα ακραία, έχει την πολυτέλεια να διαλέγει εκείνη την ομάδα που θα πάει, Ηρακλής, Ολυμπιακός, Καρσίγιακα, Ταργκοβίτε, Λοκομοτίβ Μπακού ήταν μόνο τα πρώτα βήματα για την ταλαντούχα μας αθλήτρια που βλέπει τον βολεϊκό κόσμο να ανοίγεται μπροστά της. Δεν είναι τυχαίο που από όποια ομάδα φεύγει αφήνει τις καλύτερες εντυπώσεις και είναι αξιαγάπητη σε όλους με ένα πλήθος θαυμαστές. Ο πολύ καλός της χαρακτήρας, η επαγγελματική της συμπεριφορά και η αμεσότητα που έχει με όλους την έχουν κάνει δημοφιλή σε πολλές χώρες και δεν είναι περίεργο που οι πρώτες εντυπώσεις στη Βραζιλία είναι παραπάνω από θετικές.

Ο πρόεδρος της ομάδας Μάρσιο Τριντάδε είπε για τη μεταγραφή:

«Ψάξαμε την αγορά με νηφαλιότητα. Ήμασταν ικανοποιημένοι με την ομάδα μας, έχει καλές αθλήτριες και πέρασε τις προσδοκίες μας ήδη στον πρώτο γύρο. Καταλάβαμε ότι η Εύα είναι το κατάλληλο άτομο ακόμα και σαν προσωπικότητα και πετύχαμε διάνα. Της είπα ότι εδώ θα είναι ευτυχισμένη και η Φλουμινένσε είναι το σπίτι της. Ελπίζω η στήριξη των οπαδών μας, που αγαπούν το βόλεϊ, θα είναι η ίδια όπως είναι και με τις άλλες αθλήτριες».

«Παρά το νεαρό της ηλικίας της η Εύα έχει διεθνή εμπειρία. Συνειδητοποίησα ότι η άφιξη της θα δώσει το κάτι παραπάνω στην ομάδα και χρειαζόμαστε ομαδικότητα. Είναι σίγουρος πως θα τα μας βοηθήσει σε αυτόν τον τομέα. Τα καταφέρει πολύ καλά και θα δώσει στην ομάδα ευκινησία. Συνεχίζουμε τις προπονήσεις και δουλεύουμε για την επιστροφή με ακόμα μια «Πολεμίστρια»», είπε ο νέος προπονητής της Χίλμερ Ντίαζ.

Η ίδια η Χαντάβα είπε για τη μεταγραφή της :

«Είναι τιμή μου να βρίσκομαι εδώ. Το τεχνικό προσωπικό με δέχτηκε πολύ καλά. Γνώριζα ήδη τη Φλουμινένσε, ήξερα την παράδοση της ομάδας στο ποδόσφαιρο κι όχι μόνο , αλλά και στο βόλεϊ και στα άλλα αθλήματα. Νιώθω καλά, έχω ήδη κάνει φίλους, η πόλη είναι όμορφη. Μου αρέσει πάρα πολύ!»

Η Φλουμινένσε αγωνίζεται στην Σούπερ Λίγκα της Βραζιλίας και βρίσκεται στην 8η θέση με 16 βαθμούς (5 νίκες, 6 ήττες). Η ομάδα επικράτησε 3-0 των Σέσι, Πνέιρος, Σάο Κριστοβάο Σουέντε, Ρίο ντο Σουλ και Ρενάτα ενώ έχασε στο ξεκίνημα από την Ρεξόνα  με 3-0 κα με το ίδιο σκορ από την Τέρρακαπ, την Γκέντερ Μπαουρου και τη Νεστλέ. Ενώ ήρθε 3-2 με την Πέσαντ και την 3-1 με την Μπιτς Κλαμπ.

Το πρωτάθλημα ξεκινάει σε δύο εβδομάδες ενάντια στην Ρεξόνα.

CHANTAVA021