Σεμινάριο διαιτησίας της ΚΕΔ στις Εθνικές ομάδες Εφήβων, Παίδων και Νεανίδων

Με πρωτοβουλία του προέδρου της ΚΕΔ, Βασίλη Αντωνούλη και σε συνεργασία με την Ε.Ο.ΠΕ. θα πραγματοποιηθούν σεμινάρια διαιτησίας κατά τη διάρκεια των προετοιμασιών των Εθνικών ομάδων Εφήβων, Παίδων και Νεανίδων σε Λουτράκι, Κάρυστο και Πορταριά αντίστοιχα.
Στόχος του σεμιναρίου είναι να ενημερωθούν επαρκώς οι διεθνείς αθλητές και οι αθλήτριες για τους νέους κανονισμούς  και μετά φυσικά να γίνουν γνωστοί σε όλους οι κανονισμοί διαιτησίας, καθώς έχει παρατηρηθεί τα τελευταία χρόνια το φαινόμενο οι πρωταγωνιστές του αθλήματος να μη γνωρίζουν όλους τους κανονισμούς. 

Με τον νέο κανονισμό διαιτησίας που άλλαξε πρόσφατα, επιτρέπεται πλέον εν ενεργεία αθλητές και αθλήτριες να είναι και διαιτητές σε τοπικά πρωταθλήματα.
 
Έτσι, αντιπροσωπεία της ΚΕΔ θα βρεθεί το διάστημα 12-29 Απριλίου στην Πορταριά όπου θα γίνει η προετοιμασία της Εθνικής Νεανίδων, 12-26 Απριλίου στο Λουτράκι στην προετοιμασία της Εθνική Εφήβων και 26/3-5/4 στην Κάρυστο και στην προετοιμασία της Εθνική Παίδων για τα τελικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος της Τσεχίας.
 
Επίσης, θα γίνουν συζητήσεις και με τον ΣΕΠΠΕ, για να πραγματοποιήσει η ΚΕΔ σεμινάριο διαιτησίας και για τους προπονητές.