Ολοκληρώθηκε η σχολή διαιτησίας στη Λάρισα

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι εργασίες της σχολής διαιτησίας Πετοσφαίρισης από τον Σύνδεσμο Διαιτητών Πετοσφαίρισης Κεντρικής Ελλάδας. 

Η σχολή, που πραγματοποιήθηκε στη Λάρισα τα Σαββατοκύριακα 11-12 και 18-19 Φεβρουαρίου στο Κλειστό Γυμναστήριο της Νεάπολης, ήταν η πρώτη που έγινε στη Λάρισα μετά από πολλά χρόνια. 

Η προσέλευση του κόσμου ήταν μεγάλη, αφού οι εγγραφές ξεπέρασαν τα 25 άτομα, και στήριξαν τη σχολή άτομα από όλη τη Θεσσαλία. Πέρα από τους φίλους του αθλήματος που ενδιαφέρονται να ασχοληθούν με τη διαιτησία, τη σχολή παρακολούθησαν πολλοί παράγοντες, παίκτες και προπονητές, αποδεικνύοντας ότι ο Σύνδεσμος επιμορφώνει τα σωματεία που ενδιαφέρονται πάνω σε θέματα κανονισμών για να είναι πάντοτε ενήμεροι για την εξέλιξη του αθλήματος.


Τα μαθήματα περιελάμβαναν μία συνοπτική παρουσίαση του Συνδέσμου και των φορέων που απαρτίζουν το άθλημα, επεξήγηση των κανονισμών του αθλήματος και οδηγίες συμπλήρωσης φύλλου αγώνα. 

Την Κυριακή 19 Φεβρουαρίου διενεργήθηκαν εξετάσεις για την απόκτηση του διπλώματος διαιτησίας. Καθηγητής Διαιτησίας ήταν ο κ. Μιχάλης Θεμελής, διεθνής διαιτητής FIVB και αντιπρόεδρος του Συνδέσμου. Παράλληλα, καταλυτικές ήταν και οι οδηγίες που έδωσε ο κ. Βασίλης Αντωνούλης, πρόεδρος της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας της ΕΟΠΕ. 

Ευχαριστούμε πολύ όλους όσοι παρευρέθηκαν στη σχολή και παρακολούθησαν τα μαθήματα και τους ευχόμαστε καλή σταδιοδρομία!