Έκοψε την πίτα του ο ΣΥΔΠΕΚΕΛ

Την Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου πραγματοποιήθηκε η κοπή πίτας του Συνδέσμου Διαιτητών Πετοσφαίρισης Κεντρικής Ελλάδας στο "Μαγειριό της γιαγιάς" στη Λάρισα. 

Σύσσωμη η θεσσαλική διαιτησία, έδωσε το παρόν στην καθιερωμένη εκδήλωση κοπής βασιλόπιτας και στον ετήσιο χορό του Συνδέσμου.

Επίσης, μας τίμησαν με την παρουσία τους οι: 
- κ. Βασίλειος Μπεκιάρης, εκλεγμένο μέλος της ΕΟΠΕ 
- κ. Βασίλειος Αντωνούλης, πρόεδρος ΚΕΔ/ΕΟΠΕ 
- κ. Σπυρίδων Γάτος, πρόεδρος ΕΣΠΕΚΕΛ 
- κ. Ιωάννης Νταβαρούκας, γεν. γραμματέας ΕΣΠΕΚΕΛ 
- κ. Γεώργιος Μπαλδώκας, μέλος ΔΣ ΕΣΠΕΚΕΛ 

Αφού καλωσόρισε την εκδήλωση ο πρόεδρος του Συνδέσμου κ. Χαράλαμπος Παπαδογούλας, απηύθυναν χαιρετισμό οι κ. Μπεκιάρης, κ. Αντωνούλης, και κ. Γάτος. 

Στη συνέχεια, ακολούθησαν οι τιμητικές βραβεύσεις για τα μέλη του Συνδέσμου: 

-κ. Παναγιώτη Δικόπουλο, για την πολυετή και συνάμα πολύτιμη προσφορά του στο χώρο της διαιτησίας, στα γήπεδα, αλλά και στα διοικητικά του Συνδέσμου.
-κ. Χαράλαμπο Παπαδογούλα, για τη συμμετοχή του στους Ολυμπιακούς αγώνες 2016, που έγιναν στο Ρίο της Βραζιλίας, καθώς ήταν ένας από τους πέντε Ευρωπαίους ρέφερι beach volley. 

Την πίτα έκοψαν οι διεθνείς διαιτητές του Συνδέσμου μας, κ. Παπαδογούλας και κ. Θεμελής, πρόεδρος και αντιπρόεδρος αντίστοιχα. 

Η βραδιά συνεχίστηκε με τη συνοδεία ζωντανής μουσικής, ενώ τα μέλη μας αντικατέστησαν για λίγο τις σφυρίχτρες με το μικρόφωνο, ανεβάζοντας τη διάθεση όλων! 

Ευχαριστούμε όλους όσοι μας τίμησαν με την παρουσία τους

THEMELISPAPADOGOULAS