Πρωταθλητής παγκορασίδων ΕΠΕΣΘ ο Βότσης

Ο ΑΠΣ Ναύαρχος Βότσης στέφθηκε πρωταθλητής στο πρωτάθλημα βόλεϊ παγκορασίδων της ΕΠΕΣΘ περιόδου 2016-17. 

Συγχαρητήρια στον προπονητή μας Δημήτρη Βαλσαμίδη στον έφορό μας Δημήτρη Λαζαρίδη και προπάντων στις αθλήτριές μας : Αντύπα Στέλλα, Κολοβού Εύα, Γιορανίδη Άννα, Ξυράφη Κορίνα, Εξίογλου Σταυρούλα, Κωστίκου Σοφία, Γαρίτση Μαριάννα, Νταντούλα Αθηνά, Γούναρη Γεωργία, Τριανταφύλλου Ξανθή, Μιτελούδη Ειρήνη, Μαχαιρά Κατερίνα, Τριλυράκη Αγνή, Μυλωνά Μαρία, Σταυρίδου Ευγενεία, και Αγιομαμίτου Χρύσα για την τρομερή επιμονή και θέληση που επέδειξαν και κατάφεραν πανάξια να κατακτήσουν το πρωτάθλημα. 
Ο προπονητής και οι αθλήτριές μας είχαν ένα όνειρο, ένα όραμα, μια επιθυμία που όλα αυτά κατέληξαν και έγιναν επιτυχία χάρη στο ομαδικό και συνεργατικό πνεύμα. Όπως λέει και ο προπονητής μας  «Η ΟΜΑΔΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ». 
Η επιτυχία αυτή μας οπλίζει με δύναμη και κουράγιο για την συνέχιση του έργου μας, δικαιώνει τις προσπάθειες για την υλοποίηση του μακροχρόνιου σχεδιασμού μας που αφορά τον κύκλο Διοίκηση-Προπονητές-Αθλήτριες-Γονείς. 
Δεν επαναπαυόμαστε, έχουμε πίστη στο έργο των στελεχών μας και κοιτάζοντας μπροστά βλέπουμε ότι μπορούμε να γίνουμε ακόμα καλύτεροι. 
Για τον ΑΠΣ Ναύαρχο Βότση