Προειδοποίηση
  • JFolder: :files: Η διαδρομή δεν καταλήγει σε φάκελο. Διαδρομή: [ROOT]/images/New_Site/2016-2017/YPODOMES/PAIDES/ESPEDA
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 988
Σημείωση
  • There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder:

Ο Ολυμπιακός πρωταθλητής Παίδων ΕΣΠΕΔΑ (PHOTOS)

Ο Ολυμπιακός κράτησε τον τίτλο του Πρωταθλητή ΕΣΠΕΔΑ καθώς στον μεγάλο τελικό Παίδων της Ένωσης κέρδισε την ομάδα του Μίλωνα 3-0.

Ο Ολυμπιακός ήταν καλύτερος από την αρχή του αγώνα σε όλους τους τομείς και δεν άφησε περιθώρια αμφισβήτησης. Με MVP τον Πέτρο Μαγγανά, καλύτερο πασαδόρο της διοργάνωσης τον Νίκο Κοβάτσεφ, καλύτερο υποδοχέα τον Σωτήρη Συναδινό και τον Κώστα Δημούδη καλύτερο κεντρικό πήρε το εισιτήριο για την Β φάση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος.

Οι «ερυθρόλευκοι» μπήκαν σοβαρά στον αγώνα, συγκροτημένα, με λίγα λάθη και αποτελεσματικότητα στην επίθεση ενώ ο Μίλωνας που είχε στη διάθεσή πολλά νέα παιδιά δεν μπόρεσε να ακολουθήσει τον ρυθμό του Ολυμπιακού παρά την πολύ καλή τους εμφάνιση. Ο Άγγελος Κανάσαρος του Μίλωνα πήρε το βραβείο του καλύτερου επιθετικού από τα χέρια του Μάριου Γκιούρδα!

Μαζί με τον Ολυμπιακό την πρόκριση στην επόμενη φάση πήρε και η ομάδα του Μίλωνα.

Ολυμπιακός: Μπαρμπούνης, Κοβάτσεφ, Στράτος, Μπεζάνι, Μαγγανάς, Δημούλης, Συναδινός (λ)

Μίλων: Χρήστου, Χάκας, Σπυριούνης, Κανάσαρος,  Κεφαλλονίτης, Αναγνωστόπουλος, Χρυσοστόμου, Δελάλης (λ)

Τις βραβεύσεις έκαναν ο Μάριος Γκιούρδας, ο Νίκος Ζαλμάς και ο Θανάσης Πανούσος.

Στον μικρό τελικό η Ευρυάλη επικράτησε 3-0 της Αρμενικής και κατέκτησε την τρίτη θέση.

{gallery}/New_Site/2016-2017/YPODOMES/PAIDES/ESPEDA{/gallery}