Καλημεράκης: "Ολοκληρώσαμε ένα κομμάτι μεταβατικής περιόδου"

Ανακοίνωση προπονητή Γ.Σ. Πετρούπολης, Μανώλη Καλημεράκη :

Ολοκληρώσαμε ένα κομμάτι μεταβατικής περιόδου, όπου ξεκίνησε από 20 Μαΐου και ολοκληρώθηκε, τέλος Ιουνίου.

Περιελάμβανε, γνωριμία του προπονητή με τις αθλήτριες, τρόπος λειτουργίας του τμήματος, τρόπος δουλειάς εντός γηπέδου μεταξύ προπονητή –αθλητριών, αξιολόγηση του υπάρχοντος έμψυχου υλικού της ομάδας, τεχνική, ενδυνάμωση και βασικά αξιολόγηση των υπό μεταγραφή, κάποιων νέων αθλητριών εντός γηπέδου, ανάλογα με τις ανάγκες ενίσχυσης της ομάδας.

Με απόλυτη συνεργασία με τους υπευθύνους λειτουργίας του γυναικείου τμήματος της ομάδας μας, Κυρίους-ες: Καλλιντέρη, Βασιλόπουλο & Κοτσαμπά, προβήκαμε σε κατάλληλες, αναγκαίες και στοχευμένες μεταγραφικές κινήσεις για την ενίσχυση της ομάδας μας, ενώ εκτός τη θέση, ικανότητα και αθλητική πορεία της κάθε νέας αθλήτριας όπου συνάψαμε συνεργασία για τη νέα σεζόν, βαρύτητα δώσαμε στην αθλητική παιδεία αλλά και τον χαρακτήρα αυτών, ώστε να συμβαδίζει με τον άψογη εικόνα της ομάδας μας.

Θα θέλαμε ως σύλλογος και εγώ προσωπικά να ευχαριστήσουμε τις αθλήτριες, όπου συνεργάστηκαν με το σύλλογο και αποχωρούν, τις οποίες έχω γνωρίσει προσωπικά εντός γηπέδου, σε αυτό το λίγο διάστημα : Τζένη Καλογεροπούλου & Ναταλία Βακάλογλου. Να τους ευχηθούμε καλή αθλητική σταδιοδρομία στην νέα τους αθλητική “στέγη” με υγεία και επιτυχίες.

Καλωσορίζουμε πλέον και επίσημα στην ομάδα μας τις νέες αθλήτριες όπου συνάψαμε συνεργασία για την επόμενη αγωνιστική σεζόν : Φωτεινή Καραγρηγορίου, Κέλλυ Ευθυμιάδη, Φένια Αγραβάνη & Φιλουμένη Σιμιτζή, οι οποίες θα βοηθήσουν με την αγωνιστική τους παρουσία και τον χαρακτήρα τους να επιτύχουμε τους στόχους μας, ευχόμενοι, επιτυχίες συνολικά με την ομάδα μας και υγεία πάνω απ όλα.

Ξεκινάμε λοιπόν με διάθεση, στόχους, όρεξη για δουλειά και με το “motto” του Coach:

“Δουλειά, δουλειά, δουλειά, γιατί μαγικά ραβδάκια δεν υπάρχουν……….”

Στόχος :

αφετηρία η περσινή κατάταξη της ομάδας, και προσδιορισμός το Σεπτέμβρη, ανάλογα με τις μεταγραφικές κινήσεις και την δυναμική όλων των ομάδων της κατηγορίας μας.

Καλό καλοκαίρι σε όλη την ομάδα, καλή ξεκούραση και με “γεμάτες μπαταρίες, ραντεβού το Σεπτέμβρη” εντός τερέν, μετά το Δεκαπενταύγουστο για να είμαστε ακριβείς.