ΑΣ Γιάννενα: Η επιστροφή της Τόλλιου στο κλειστό της Λιμνοπούλας συνοδεύτηκε με νίκη, χαμόγελα και πανηγύρια

Η επιστροφή της Τόλλιου στο κλειστό της Λιμνοπούλας συνοδεύτηκε με νίκη, χαμόγελα και πανηγύρια.

Ο αγώνας με την Καβάλα ξεκίνησε με απονομή αναμνηστικής πλακέτας από την Διοίκηση του ΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ δια του αντιπροέδρου Πλιακοπάνου Ευάγγελου στην αθλήτριά του Τόλλιου Ελένη που δυστυχώς για προσωπικούς της λόγους υγείας δε μπόρεσε να ολοκληρώσει το πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής Κατηγορίας, ενώ οι συναθλήτριές αφού αγκάλιασαν όλες τους την Ελένη της παρέδωσαν μέσω της αρχηγού της ομάδας Παππά Παναγιώτας το προπονητικό Τ-shirt του ΓΑΣ με τις υπογραφές τους αλλά και αφιερώσεις για τις ωραίες στιγμές που πέρασαν μαζί.


Αναλυτικά η Ανακοίνωση του ΓΑΣ:
‘’ Ένα από τα μεταγραφικά αποκτήματα της φετινής αγωνιστικής περιόδου δυστυχώς δε μπόρεσε για προσωπικούς της λόγους να ολοκληρώσει το πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής κατηγορίας.
ΕΛΕΝΗ ΤΟΛΛΙΟΥ
Για το μικρό αλλά σημαντικό πέρασμά σου από τον ΓΑΣ ο σύλλογός μας εκτιμώντας το ήθος και την εργατικότητά σου αισθάνεται υποχρέωση ως ένα ευχαριστώ για την προσφορά σου να σου απονείμει αναμνηστική πλακέτα.
Οι συναθλήτριές σου για τις ωραίες στιγμές που περάσατε μαζί έχουν υπογράψει και σου παραδίδουν μέσω της αρχηγού της ομάδας το προπονητικό T-shirt.
Ελένη σου ευχόμαστε καλή συνέχεια και δημιουργική πορεία στη ζωή σου’’.


Η Ελένη Τόλλιου με επιστολή που έστειλε στη Διοίκηση του ΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ απάντησε:
‘’ Θέλω να ευχαριστήσω το ΔΣ και ιδιαίτερα τον Πρόεδρο του ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΑΣ Σκούρα Γιώργο για την τιμή που μου έκαναν να είμαι μέλος της ομάδας κατά την φετινή αγωνιστική χρονιά. Παρά το λίγο χρονικό διάστημα που βρέθηκα κοντά τους, λόγω του προβλήματος που αντιμετώπισα, είχα την τύχη να ζήσω υπέροχες στιγμές . Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Προπονητή και στις συναθλήτριές μου για όλα αυτά που ζήσαμε μέσα στο γήπεδο. Πολλές φορές ένα μικρό χρονικό διάστημα είναι ικανό να σου δώσει τόσα πολλά και να νιώσεις τόσο έντονα συναισθήματα κοντά σε ανθρώπους που αγαπούν πάρα πολύ αυτό που κάνουν.
Ευχαριστώ πάρα πολύ για όλα.

Ίσως στο μέλλον να ξανασυναντηθούμε.

Τόλλιου Ελένη’’


Αγωνιστικά αν και η ομάδα του ΓΑΣ ξεκίνησε μουδιασμένα το 1ο σετ κατάφερε να ανακάμψει σχετικά γρήγορα και με καλή ανάπτυξη στο παιχνίδι μπόρεσε να ροκανίσει το εις βάρος της 2-7 με το οποίο οι Καβαλιώτισσες έκαναν εντυπωσιακή εισαγωγή στο κλειστό γυμναστήριο των Ιωαννίνων. Έτσι οι γυναίκες του ΓΑΣ μπόρεσαν με μια καταπληκτική αντεπίθεση να πάρουν κεφάλι στο σκορ με 13-12. Αυτό ήταν και η αρχή για να απελευθερωθούν περισσότερο και με συγκέντρωση στο παιχνίδι κατόρθωσαν να πάρουν προβάδισμα 1-0 στα σετ αφού το κατέκτησαν με 25-20.
Στο δεύτερο σετ οι γυναίκες του ΓΑΣ ισοπέδωσαν τον αντίπαλο και τον προσγείωσαν ανώμαλα αφού μπόρεσαν να κυριαρχήσουν σε όλους τους τομείς και να κατακτήσουν εύκολα το σετ με 25-12.
Στο 3ο σετ ξεκινήσαμε για επανάληψη του 2ου αφού τα κορίτσια του ΓΑΣ έδειχναν αποφασισμένα να κάνουν το τρίποντο. Έτσι με καλό μπλοκ και πολλές αντεπιθέσεις έφτασαν εύκολα στο 21-17. Η ομάδα της Καβάλας ξύπνησε από τον λήθαργο που βρισκόταν και εκμεταλλευόμενη κυρίως λάθη της ομάδας του ΓΑΣ κατόρθωσαν να ανατρέψουν προσωρινά τα προγνωστικά και να φτάσουν στην ισοφάριση με 24-24. Όμως με την Καρακατσιάνη και με άσσο της Τσελλίδη έγραψαν το 26-24 κάνοντας το 3-0 στα σετ αλλά ταυτόχρονα μπόρεσαν να ανατρέψουν και το εις βάρος τους 3-0 του 1ου αγώνα αφού κάλυψαν την διαφορά των πόντων και σε περίπτωση ισοβαθμίας υπερτερούν.


ΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ-ΑΟ ΚΑΒΑΛΑΣ(3-0): 25-20,25-12,26-24.


ΑΣ Γιάννενα (Τσιούπης Κ.): Σαρλή, Καρακατσιάνη, Μπόζιου, Ντέρου, Πάππα, Αδάμου(λ), Τσελλίδη, Σαββάογλου, Κατσόγιαννου, Στεφάνου, Κουκουτή.
ΑΟ ΚΑΒΑΛΑΣ(Γερακίνη): Κλίκη, Γερακίνη(λ), Μπαρή, Γεωργιάδου, Τσιούλκα, Δικαστοπούλου, Βαλιδάκη, Αγγελοπούλου, Παπακώστα, Ευθυκράτη, Νικολάου, Αγγελοπούλου, Οικονομίδου, Ντόμι(λ).


ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ:
Αποστόλου(Α)-Τσουργκούζ(Β)-Ζαρογιάννη(Σ)
Επόμενος αντίπαλος στην Αλεξανδρούπολη με την τοπική Νίκη με στόχο ένα ακόμη καλό αποτέλεσμα.