Ήττα του ΓΑΣ από τη Νέα Γενεά

Σε χαμηλούς ρυθμούς οι γυναίκες του ΓΑΣ δε μπόρεσαν να αντισταθούν στη μαχητική ομάδα της ΝΕΑΣ ΓΕΝΕΑΣ και υποτάχθηκαν στις ορέξεις της αντιπάλου ομάδας η οποία από τον 1ο μέχρι και τον τελευταίο πόντο του παιχνιδιού πάλεψε όλες τις φάσεις με την ίδια δυναμική.

Οι γυναίκες του ΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ μπόρεσαν να αντισταθούν στο δεύτερο σετ το οποίο και κέρδισαν με 25-23 και μέχρι τα μισά του τρίτου σετ αλλά στη συνέχεια έμειναν από δυνάμεις και από έλλειψη αλλαγών μιας και το απουσιολόγιο ήταν γεμάτο.
Η ΝΕΑ Γενεά με όπλο το σέρβις δημιουργούσε πολλά προβλήματα στην υποδοχή της γυναικείας μας ομάδας και έχοντας τρομερή αμυντική λειτουργία μπόρεσε να κρατήσει τις επιθετικές λύσεις που έβρισκε η ομάδα των κοριτσιών του ΓΑΣ, οι οποίες για άλλη μια αγωνιστική δεν είχαν διάρκεια και αυτοσυγκέντρωση στα κρίσιμα σημεία του παιχνιδιού .
Την επόμενη αγωνιστική με την πλάτη στον τοίχο οι γυναίκες μας ταξιδεύουν για την Ελασσόνα με μοναδικό στόχο τη νίκη.

ΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ-ΜΑΣ ΝΕΑ ΓΕΝΕΑ(1-3): 19-25, 25-23, 20-25, 12-25

ΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ(Τσιούπης): Μαγκλάρα, Αδάμου(λ), Ντέρου, Καρακατσιάνη, Σαρλή, Παππά-Ζώη, Σαββάογλου, Κουκουτή Ολ., Κατσόγιαννου, Μπόζιου, Τόλλιου.

ΜΑΣ ΝΕΑ ΓΕΝΕΑ(Κοτόρτσης): Φαλιάγκα, Παπάζογλου(λ), Ηλιάδη, Κοσμά, Πέιου, Κοντονάσιου, Λάππα, Ρεπανίδου, Μπουρλή, Παλτιμσιζόγλου, Σταυρίδη, Φίλια, Παπαφωτίου.

Διαιτητές:
Παπαγεωργίου(Α) – Αποστόλου(Β) – Χρήστου(Σ)