Α2 Γυναικών: Η άνοδος στην Pre League και ο υποβιβασμός στην Β' Εθνική

Ολοκληρώθηκαν το διήμερο 24-25 Μαρτίου τα πλέι οφ και πλέι άουτ των ομίλων της Α2 Γυναικών.
 
ΑΝΟΔΟΣ
 
Στον Α' όμιλο, με μία αγωνιστική να απομένει για την λήξη των πλέι οφ, η Άρτεμις Κορυδαλλού με 19 βαθμούς θα τερματίσει στην πρώτη θέση και από την επόμενη σεζόν θα αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Pre League. Αμαζόνες, Μεσσηνιακός, και Αγία Παρασκευή θα αγωνίζονται και τη νέα χρονιά στην Α2.
 
Η βαθμολογία των πλέι οφ του Α' ομίλου ΕΔΩ.
 
Την Τρίτη 27/3 ολοκληρώνονται τα πλέι οφ του Β1 ομίλου με την αναμέτρηση Ελπίδα - Ναύαρχος (21.00), στην οποία θα κριθεί και η κατάκτηση της 2ης θέσης πίσω από την Νίκη Αλεξανδρούπολης. Ο ΠΑΟΚ και η Σταυρούπολη που πήραν την 1η και 2η θέση στον Β2 υποομίλο θα αντιμετωπίσουν τους φιναλίστ του Β1 ομίλου σε αγώνες χιαστί.
 
Οι αγώνες θα διεξαχθούν 31/3-1/4 σε ουδέτερη πόλη, εκτός και εάν οι συμμετέχουσες ομάδες από κοινού συμφωνήσουν και αιτηθούν εγγράφως τη διεξαγωγή των αγώνων αυτών στην έδρα μίας εξ αυτών. Οι νικήτριες ομάδες θα παίξουν στον τελικό, όπου θα αναδειχθεί η ομάδα που θα ανέβει στην Pre League.
 
Η βαθμολογία των πλέι οφ του Β1 υποομίλου ΕΔΩ και του Β2 υποομίλου ΕΔΩ.
 
ΥΠΟΒΙΒΑΣΜΟΣ
 
Στον Α' όμιλο ήδη έχει υποβιβαστεί ο Κύδωνας Χανίων, μετά την πρόωρη αποχώρησή του από το πρωτάθλημα. Στη Β' Εθνική υποβιβάστηκε και ο ΑΣ Ηλιούπολης.
 
Δείτε την βαθμολογία των πλέι άουτ του Α' όμίλου ΕΔΩ.
 
Στον Β1 υποόμιλο, ο Αρχέλαος Κατερίνης που αποχώρησε πρόωρα από το πρωτάθλημα θα αγωνιστεί την επόμενη σεζόν στην Β' Εθνική. Μαζί του και ο Μέγας Αλέξανδρος Γιαννιτσών που κατέλαβε την 3η θέση στα πλέι άουτ.
 
Στον Β2 υποόμιλο, ο ΓΣ Νίκαιας αποχώρησε την προτελευταία αγωνιστική των πλέι άουτ από το πρωτάθλημα και υποβιβάστηκε στη Β' Εθνική. 
 
Ο ΑΟ Καβάλας και ο Ασκληπιός Τρικάλων που κατέλαβαν την 2η θέση στα πλέι άουτ στους Β1, Β2 υποομίλους αντίστοιχα, θα παίξουν αγώνα μπαράζ για την παραμονή τους στην κατηγορία.
 
Αν από την Pre League υποβιβαστεί μαζί με τον Απόλλωνα Πατρών ομάδα του βορρά (ΧΑΝΘ ή ΑΟ Λαμίας) ο ηττημένος του αγώνα ΑΟ Καβάλας - Ασκληπιός Τρικάλων θα υποβιβαστεί στη Β' Εθνική και ο νικητής θα παραμείνει στην Α2.
 
Αν από την Pre League υποβιβαστεί μαζί με τον Απόλλωνα Πατρών ομάδα του νότου (Πετρούπολη ή ΦΟ Βριλησσίων) Καβάλα και Ασκληπιός θα παραμείνουν στην Α2.
 
Η βαθμολογία των πλέι άουτ του Β1 υποομίλου ΕΔΩ και του Β2 υποομίλου ΕΔΩ.