Πρώτο βήμα για την παραμονή ο Ασκληπιός

Το πρώτο βήμα, για την παραμονή στην Α2, έκανε το Σάββατο ο ΑΣ Ασκληπιός επικρατώντας στη Νίκαια, του τοπικού, ΓΣ Νίκαιας με 0-3.
Ήταν το πρώτο παιχνίδι που άνοιξε την αυλαία του μίνι πρωταθλήματος που θα κρίνει ποια ή ποιες ομάδες θα παραμείνουν στην κατηγορία .
Το παιχνίδι δεν αντέχει σε ιδιαίτερη κριτική καθώς η ομάδα των Τρικάλων βρήκε απέναντι της την ομάδα κορασίδων της Νίκαιας και η διαφορά εμπειρίας και δυναμικότητας ήταν κάτι παραπάνω από εμφανής.
Τα κορίτσια του Ασκληπιού επέβαλαν από νωρίς το ρυθμό τους,δείχνοντας διάθεση να πάρουν από την αρχή τα ηνία του αγώνα και να μην αφήσουν περιθώρια αντίδρασης στην ομάδα της Νίκαιας.
Πήραν το 1ο σετ με 15-25 και με 16-25 το 2ο και συνάντησαν αντίδραση στο 3ο που το πήραν τελικά με 20-25, ενώ δόθηκε η δυνατότητα στην προπονήτρια του Ασκληπιού να μοιράσει τον χρόνο συμμετοχής σε όλα τα κορίτσια και κυρίως στις πιο μικρές από την ομάδα των κορασίδων.
ΓΣ ΝΙΚΑΙΑΣ (Ματίκας):Ψαρούλη, Μπλιάτσου, Ζιώγα, Ακριβούλη, Μπούγαλη, Λετοπούλου, Βογιατζή ,Μήχαλε (λ), Μητρακούλη.
ΑΣ ΑΣΚΛΗΠΙΟΣ (Βασίλεβα): Βουλγαράκη, Λάιου, Χατζηχριστοδούλου, Παπαθεοδώρου, Μπόζιου, Σκέμπη, Κοτσίρα (λ), Γκιούρκη, Κολίτσα, Μπαντίκου, Γεωργίου, Κωστοπούλου (λ).