Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Με το δεξί ο ΕΟΣ

Τι και αν του έλειπαν Παρασκευαΐδου, Μπούσια, τι και αν η Βουγιουκλίδου αισθάνθηκε αδιαθεσία στο 3ο σετ και αποχώρησε, τι το άγχος της πρεμιέρας, τίποτα δεν στάθηκε ικανό να σταματήσει την ΟΜΑΔΑ του Γιώργου Ακριτίδη να φτάσει στο πρώτο τρίποντο της χρονιάς κόντρα στον μαχητικό Λαγκαδά με σκορ 3-1 σετ στο κλειστό της Σταυρούπολης.

Το ξεκίνημα του αγώνα φάνταζε ιδανικό για τα κορίτσια μας που επικράτησαν κατά κράτος στο 1ο σετ με 25-12. Η συνέχεια όμως δεν ήταν ανάλογη με τις φιλοξενούμενες του Γεωργιάδη να αλλάζουν πρόσωπο και να κατακτούν το σετ με 19-25.

Στο τρίτο σετ και με το σκορ στο 6-9 η Βουγιουκλίδου αισθάνθηκε αδιαθεσία και την θέση της πήρε η Παπάζογλου που ανταποκρίθηκε στις ανάγκες του παιχνιδιού. Οι «πράσινες» βρήκαν πάλι τα πατήματα τους και προηγήθηκαν με 20-15, 21-17 και 24-19. Ο Λαγκαδάς μείωσε σε 22-24 αλλά μια λάθος επίθεση έδωσε τον 25ο πόντο στον ΕΟΣ. Το τελευταίο σετ ήταν ένας «πράσινος» μονόλογος από την γραμμή του σέρβις με το σετ να ολοκληρώνεται 25-13.

Όλες οι αθλήτριες που αγωνίστηκαν έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό και απέδειξαν τι σημαίνει να είσαι ομάδα.

Επόμενη αγωνιστική την Κυριακή 29/10 στα Ιωάννινα κόντρα στον ΑΣ Γιάννενα 18.00.

Ο προπονητής μας Γιώργος Ακριτίδης δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου (www.eostavroupolis1965.gr) : «Συγχαρητήρια στα παιδιά για την πρώτη νίκη της φετινής σεζόν. Όλες οι αθλήτριες έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό και είμαι χαρούμενος γι αυτό. Ξέραμε ότι οι πρεμιέρες κρύβουν εκπλήξεις και το άγχος είναι με τον γηπεδούχο, δόξα το Θεό καταφέραμε και το ξεπεράσαμε και αυτό πέραν των απουσιών που είχαμε και του προβλήματος που πρόεκυψε με την Ειρήνη. Τέλος, θα ήθελα να αφιερώσω τη νίκη στην μνήμη του πατέρα μου που έφυγε πριν 2 μήνες από την ζωή.»      

Τα σετ: 25-12, 19-25, 25-22, 25-13.

ΕΟΣ (Ακριτίδης Γ.): Βουγιουκλίδου, Ζηνωνίδου, Σταφυλίδου, Τζοβένου, Παπουλίδου, Χατζηνικολάου, Βερνάρδου –λ / Ανεσιάδου, Ελευθεριάδου, Νικούλη, Παπάζογλου. (Γεωργιάδου-λ, Γκαγκάρη).

ΑΣΚ Λαγκαδάς (Γεωργιάδης Γ.): Τορλαχίδου, Αντωνίου, Μίχου, Μπαταράκα, Στεργίου, Τσιούπα, Αργυριόυ-λ / Μουράτι, Πουρνάρα, Σέρτη, Τσαλκιτζή.     

Template Design © GreekVolley by Babis Iosifidis. All Rights Reserved.