Ευχαριστήρια του ΑΠΣ Κόρινθος

Ευχαρισρτήρια επιτολή εξέδωσε η ομάδα του ΑΠΣ Κορίνθου με αφορμή την άνοδο της Γυναικείας ομάδας της Κορίνθου στην κορυφαία κατηγορία Βόλεϊ της χώρας στην Α1 Εθνική.

Αναλύτικά η ευχαριστήρια επιστολή:
"Ο πρόεδρος και το Δ.Σ του Α.Σ.Π. ΚΟΡΙΝΘΟΣ θα ήθελαν να ευχαριστήσουν μέσα από την καρδιά τους όλους όσους βοήθησαν να γίνει ένα όνειρο πολλών χρόνων πραγματικότητα.
Αρχίζοντας βέβαια από τις πρωταγωνίστριες των αγωνιστικών χώρων τις αθλήτριες μας, το προπονητικό και ιατρικό επιτελείο.
Ευχαριστούμε για την πολύτιμη βοήθειά τους το σώμα Ναυαγοσωστών Σαμαρειτών Νομού Κορινθίας, τον φωτογράφο μας Β. Αδαμόπουλτο και τον Dj μας.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ αξίζει και σε όσους μικρούς και μεγάλους χορηγούς ανταποκρίθηκαν βοηθώντας και στηρίζοντας τις προσπάθειες του Συλλόγου μας σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς.
Ευχαριστούμε από καρδιάς τον υπέροχο κόσμο μας που ήταν όλη την χρονιά δίπλα μας εντός και εκτός έδρας, εμψυχώνοντας τα κορίτσια μας και βοηθώντας τα μέγιστα. Επίσης ευχαριστούμε όσους αγάπησαν και στήριξαν με οποιονδήποτε τρόπο την αθλητική οικογένεια του Α.Σ.Π. ΚΟΡΙΝΘΟΣ, τα μέλη της οποίας με πολύ κόπο και μόχθο σε συνδυασμό με την ηθική και υλική προσφορά του επιχειρηματικού κόσμου και όχι μόνο, κατάφεραν την άνοδο της Γυναικείας ομάδας της Κορίνθου στην κορυφαία κατηγορία Βόλεϊ της χώρας στην Α1 Εθνική.

Για ακόμη μια φορά αποδεικνύεται περίτρανα ότι, κοινωνική ανάπτυξη και αθλητισμός
μπορούν να επιτευχθούν μόνο,
με ομαδική προσπάθεια και προσφορά!!!
Σας ευχαριστούμε".